Društvo

Narodna stranka: Ko je i zašto dozvolio da se uništava Kraljevica?

Atlas Servis - 24h pomoć na putu

Ko je i zašto dozvolio da nam se uništava Kraljevica? Ko je naručilac, a ko izvršilac radova i zbog čega se uopšte radovi izvode – brojna su pitanja koja iz Narodne stranke postavljaju vršiocima gradske vlasti.

Saopštenje Narodne stranke u Zaječaru prenosimo u celosti:

„Mi Zaječarci, od kojih je većina nas i prohodala na našoj Kraljevici, svedoci smo ovih dana da se ponos našeg grada, pluća grada, čuvena Park šuma „Kraljevica“ (na platou prema zapadnoj tvrđavi) uništava od nepoznatih naručioca i izvršilaca radova, koji sa teškom mehanizacijom devastiraju i menjaju izgled naše Kraljevice. Da paradoks bude veći, dok radnici JKP „Timok održavanje“ posle mnogo godina vredno krče šiblje na prostoru oko „Paviljona“, nesposobni čelnici tog preduzeća žmure nad uništavanjem drugih delova Park šume „Kraljevica“!

Naopaka, nakaradna, nesposobna gradska vlast SNS-a, ne samo da se pokazala kao najgora u istoriji Zaječara, već je i štetočinska i pogubna za životnu sredinu, jer postaje „grobar“ naše Kraljevice! Prvo su počeli, a nikad završili, sa „klozet naseljem“ u srcu Kraljevice, a sada dozvoljavaju da se sa teškom mehanizacijom uništava ostatak Park šume „Kraljevica“, što je nedopustivo.

Zato, mi postavljamo otvorena pitanja gradskoj vlasti, predvođenoj Boškom Ničićem:

Ko je naručilac, a ko izvršilac radova i zbog čega se uopšte radovi izvode? Ko je i zašto dozvolio da nam se uništava Kraljevica?

Na kraju mi članovi Narodne stranke u Zaječaru, kao odgovorni i zabrinuti ljudi poručujemo – prekinite sa daljim uništavanjem naše Kraljevice, ne damo našu Kraljevicu!“

1 komentar

  • Ne znam šta je Boško Ničić nasledio od svojih predaka, ali jedno znam i u to sam siguran. NIJE nasledio Kraljevicu . Ponaša se kao da jeste jer smo mu mi Zaječarci to dozvolili . Nemilosrdno je uništava , počeo je od prvog dana dolaska na vlast a reakcije zaječaraca nema. Gde je ta “ opozicija “ ( Ristović, Rašić, Stojadinović ) da organizuje i povede narod u proteste. Nema je i neće je ni biti. Sami ćemo se organizovati i spasiti dragu nam i jedinu Kraljevicu.

Dodaj komentar