Hronika Izdvajamo

NAJNOVIJE INFORMACIJE: Policija najavila AKCIJU: Brat osumnjičenog za ubistvo Danke će biti sahranjen na Novom groblju

Foto: Facebook printscreen/Ivana Ilić/MUP/Levijatan/Najnovije vesti

NAJNOVIJE INFORMACIJE! Sahrana će biti na Novom groblju

Više od dve nedelje prošlo je od stravičnog zločina nad dvogodišnjom Dankom Ilić iz Bora.

Telo devojčice još uvek nije pronađeno, mnogo je pitanja bez odgovora i sumnji u javnosti.

“Tri policijske marice uz nekoliko policijskih automobila uputilo se ka smeru Zlot – Podgorac. S druge strane, i dalje se nastavljaju pretrage bazena sa vodom, koji se nalaze nedaleko od kuće osumnjičenog. Takođe, brat osumnjičenog, koji se tereti za saučesništvo, a koji je preminuo u policijskoj upravi, biće sahranjen sutra na Novom groblju u selu Zlot. Pretražena je i šuma nadomak kuće osumnjičenog, ali bez uspeha. Tokom jučerašnjeg dana, započeta je potraga malo dalje od kuće, a na teren je izašla i cisterna za pražnjenje pomenutih rezervoara”. započela je novinarka sa terena:

– Dakle, i rezervoari sa vodom, ali i šuma koja vodi ka planinskom delu ovog sela. Takođe, u nezvaničnom razgovoru sa komšijama smo dobili najnovije informacije da je porodica, čiji su rezervoari, trenutno u Boru, a da na ovoj lokaciji imaju podstanare, pa je policija unapred najavila da će biti pretražen i ovaj deo terena.”

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

Izvor: Hypetv.rs

2 komentara

Dodaj komentar