Društvo Izdvajamo

“NEMAM PARE! NE ZNAM KAD ĆE MI SINA SAHRANITI” Majka ub*ce Danke Ilić KUKA: “Meni nema ko da pomogne!”

Foto: Youtube printscreen/Hypetv/Alo!/Vladimir Marković majka osumnjičenog za ubistvo danke

“NEMAM PARE! NE ZNAM KAD ĆE MI SINA SAHRANITI”

Sahrana preminulog brata osumnjičenog trebalo bi da se održi sutra, međutim u razgovoru za Kurir, njegova majka i majka uhapšenog Dejana i supruga Radoslava, otkrila je detalje šta se trenutno zbiva u njenom domu.

– Nema meni ko da pomogne, niti znam kad će mi sina sahraniti, niti hoće li Dejana i Radeta dovesti sutra. Ja nemam pare, a nema ko da mi pomogne, čekam policiju da me obaveste – rekla je ona za Kurir.

Ona je potom dodala i sledeće:

– Komšije sa mnom i ne pričaju mnogo u poslednje vreme, ne mogu da očekujem da će mi neko pomoći od njih, a ja sam bolesna, dan ne prođe da Hitna ne dolazi na vrata, a policija mi ne dozvoljava da izlazim, ovde su mi raskopali sve po dvorištu i ostavili, sad pretražuju i ostalo.

Podsetimo, mlađi od dva brata (41) preminuo je u noći između subote i nedelje, oko tri časa ujutru. U prostorijama PU Bor gde je bio zadržan zbog pomaganja starijem bratu, prvoosumnjičenom za ubistvo. Optužen da je pomagao u sakrivanju telo male Danke Ilić (2), koju je po sopstvenom priznanju ubio.

Danka je, da podsetimo, nestala 26. marta u mestu Banjsko polje. Za njenim telom traga se već 15 dana. a osumnjičeni su uhapšeni pre 6 dana kada su otkrili šta se desilo sa devojčicom.

Drugi osumnjičeni se brani ćutanjem.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=ynQgTBC4wHY&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fhypetv.rs%2F&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

Izvor: ZaječarOnline/Hypetv.rs/Kurir/SrbijaDanas/O.B.

Dodaj komentar