fbpx

Najmlađi Zaječarci družili se danas sa policijom

Preporuka:

Meštani Velikog izvora masovno kolju svinje iz straha od afričke kuge

Meštani sela Veliki Izvor kod Zaječara počeli su masovno da kolju svinje iz straha da će im životinje biti...

Stigle maske u zaječarskim apotekama: Ogromni redovi, solidarnost izostala

Posle više nedelja tokom kojih je bilo nemoguće kupiti maske za zaštitu od virusa, njih je danas bilo moguće...

Prema zvaničnim podacima u Zaječaru zabeležena 2 slučaja korona virusa

Prema zvaničnim podacima sa sajta COVID19 STATISTIKE u Zaječaru su zaključno sa 25. martom registrovana 2 slučaja korona virusa. Ova...
- Reklama -

Najmladji Zaječarci družili se danas sa zaječarskom policijom.

U zaječarskoj Policijskoj upravi danas je priredjen prijem za mališane iz vrtića Ljiljan. Dvadesetak mališana starijih grupa imalo je priliku da vidi kako izgleda radni dan policijskih službenika, da se upozna sa obavezama i zadacima policajaca, opremom, ali i da stekne neka nova znanja o bezbednosti. Domaćin najmladjim Zaječarcima bio je načelnik Policijske uprave Zaječar, Goran Tomić.

Jelena Ciganović, portparol Policijske uprave u Zaječaru rekla je da ovakve aktivnosti predstavljaju idealan način da deca steknu neka nova saznanja, a pre svega način da kod dece nestane strah od policijskih službenika i da ona shvate da su policajci prvenstveno tu kako bi ih zaštitili.
„Veliko nam je zadovoljstvo danas družiti se sa mališanima. Na svako njihovo pitanje mi smo se trudili da odgovorimo, ali moram priznati da oni već sada mnogo toga znaju kada je reč o radu policije, pre svega kako da predju ulicu, kako se hapse lopovi…Pokazali smo im i opremu koja se koristi prilikom hapšenja i saobraćajne regulacije, a imali su priliku da vide i policijska vozila, koja su za njih svakako najatraktivnija i najzanimljivija“, rekla je Ciganović.

Tanja Krstić, vaspitačica Predškolske ustanove Djulići, koja je danas sa decom iz vrtića Ljiljan posetila Policijsku upravu istakla je da ovakve posete predstavljaju redovne aktivnosti vrtića.
-Današnja poseta je u sklopu aktivnosti našeg vrtića koja se organizuje svake godine. Zahvalila bih se u ime svih naših mališana ali i nas zaposlenih Policijskoj upravi u Zaječaru na ovakvom dočeku i prijemu, rekla je Krstić.

Izvor: radiomagnum.rs

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: