fbpx

Najlepša Vlajna Jovana Marković iz Кarbulova

Preporuka:

Treći IPARD javni poziv za podsticaje za preradu hrane

Otvoren je treći javni poziv za podnošenje zahteva za odobravanje IPARD podsticaja za investicije u fizičku imovinu koje se...

DJB Zaječar: Specijalna bolnica u Gamzigradu stvara dugove koje će vraćati Zaječarci

Specijalna bolnica za rehabilitaciju Gamzigrad nastavlja da stvara dugove koje će vraćati Zaječarci. I pored toga što prema Izveštaju...

Meštani Salaša danima bez vode zbog kvara na glavnom ventilu

Zbog kvara na glavnom vodovodnom ventilu meštani sela Salaš nadomak Zaječara već par dana imaju problem u vodosnabdevanju. Vodu...
- Reklama -

U Velikoj Jasikovi, kod Zaječara, završen je Festival vlaške lepote Balkana. Druge večeri festivala izabrana je najlepša Vlajna, a prisutni su uživali u koncertu Katarine Živković.

Za najlepšu Vlajnu Balkana proglašena je Jovana Marković iz Кarbulova. Jovana je dobila letovanje u Grčkoj za dve osobe, a nagradu joj uručila predsednica žirija Elena Petrović.

Prva pratilja je Anđela Radukanović iz Кobišnice, a ona će moći da jedan vikend provede u Sokobanji. Druga pratilja, Tijana Blagojević iz Gamzigrada, provešće vikend u Banji Ždrelo.

FOTO: NPTK CK „Zoran Radmilović“ Zaječar

Žiri koji su sačinjavali Elena Petrović, pomoćnica gradonačelnika; Dragana Gogić, predstavnica Turističke organizacije i Dragan Manzalović, predsednik Mesne zajednice Velika Jasikova; imao je pred sobom zadatak da izabere najlepšu od dvanaest Vlajni.

FOTO: NPTK CK „Zoran Radmilović“ Zaječar

Nakon Izbora za najlepšu Vlajnu Balkana, mnogobrojna publika uživala je u koncertu poznate estradne umetnice Кatarine Živković.

Organizatori ove manifestacije su Narodno pozorište Timočke Кrajine – Centar za kulturu „Zoran Radmilović“ i Mesna zajednica Velika Jasikova, a pokrovitelj Grad Zaječar.

FOTO: NPTK CK „Zoran Radmilović“ Zaječar

- Reklama -

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -
- Reklama -radenković

Najnovije

Borski Zoološki vrt u nedelju obeležava 8 godina rada

Zoološki vrt u Boru u nedelju, 8. decembra, obeležava 8 godina postojanja i rada. Tom prilikom će za sve posetioce ulaz biti besplatan. Borski zološki...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: