fbpx

Na Fakultetu za menadžment u Zaječaru održana „NLP radionica“ (FOTO)

Preporuka:

I Pokret slobodnih građana bojkotuje izbore! Poručuju da Srbija nije slobodna zemlja

Pokret slobodnih građana doneo je odluku da će izaći na izbore, ali onda kada bude uslova za njihovo održavanje....

Evropska pravila zatvaraju kokošinjce

Oko 25 odsto najvećih živinarskih farmi u Srbiji moglo bi trenutno da se prilagodi evropskim propisima, dok će one...

Slađana Kostić pobednica „Svetosavskog turnira u šahu“

Slađana Kostić, učenica Tehničke škole iz Zaječara osvojila je prvo mesto na 13. po redu Svetosavskom turniru u šahu...
- Reklama -  

Bolja komunikacija sa sogovornicima, definisanje i ostvarivanje pravih ciljeva, smanjeni nivo stresa i ubrzan profesionalni razvoj samo su neki od postulata savremenog NLP programa koji je u četvrtak, 17. maja prezentovan na Fakultetu za menadžment u Zaječaru.

Reč je o setu alata i veština koja mogu značajno promeniti način razmišljanja, ponašanja i komuniciranja, istakao je Luica Radivojević, NLP trener iz Beograda.

“ Učeći i primenjujući NLP doživećete lični rast, razvoj, prekretnicu i spremnost da odlučno iskoračite iz zone komfora spremnost da odlučno iskoračite iz zone komfora.

Neurolingvističko programiranje (NLP) je najpoznatiji svetski komunikacioni model, odnosno metodologija u čijem fokusu je komunikacija sa samim sobom u cilju uspešne komunikacije sa drugim ljudima“, ističe Radivojević.

NLP je efikasan zato što je proistekao iz nauke, iz tri grane psihoterapije.

„Ovde je važna komunikacija sa samim sobom jer kada neke stvari iskomuniciramo dobro sa samim sobom onda možemo i sa drugim ljudima.

NLP jeste u prvom momentu najviše orjentisan ka sebi, a onda i ka drugim ljudima.

Ovaj metod nam pomaže da drugima uspešno priđemo, da ih razumemo, uspostavimo usaglašenost i krenemo dalje u pregovore, prodaju, uticaj ili sl.“, navodi Radivojević.

On je dodao da pored uspešne komunikacije, NLP pruža i znanja, metode, veštine i tehnike o postizanju izvrsnosti, uspeha, sreće i zadovoljstva na ličnom i profesionalnom planu. Do toga dovode pravilno postavljanje ciljeva i promena neželjenog ponašanja koje su pored komunikacije, najvažniji fokus NLP-a.

- Reklama -

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -
- Reklama -radenković

Najnovije

„Svetosavska akademija“ 27. januara u zaječarskom pozorištu

U sali Narodnog pozorišta Timočke Krajine „Zoran Radmilović“ u Zaječaru u ponedeljak, 27. januara biće održana Svetosavska akademija. Početak akademije zakazan je za 19 sati,...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: