fbpx

Na Električni orgazam za 800 dinara

Preporuka:

Poklonite knjige biblioteci ili socijlno ugroženoj deci

Povodom 14. februara, Međunarodnog dana darivanja knjiga, Matična biblioteka „Svetozar Marković” prvi put se priključuje obeležavanju ovog posebnog dana,...

Takmičenje klavirista u zaječarskoj Muzičkoj školi: Prijavljivanje u toku!

Redovni i vanredni učenici osnovnih muzičkih škola iz Timočke krajine imaće priliku da iskažu svoje umeće na tradicionalnom takmičenju...

Borsko jezero na 4,3 metra ispod preliva na brani

Nivo Borskog jezera trenutno je veoma nizak i nalazi se na 4,3 metra ispod preliva na brani. Lokalna samouprava...
- Reklama -

Počela je prodaja karata za nastup Električnog orgazma u Omladinskom centru, koji će biti održan početkom aprila u okviru turneje benda povodom 40 godina postojanja.

„Za nas je Zaječar oduvek bio rokerski grad, jer kada pomislim na Zaječar, prva asocijacija mi je „Zaječarska Gitarijada“ na kojoj smo sa velikim zadovoljstvom nastupali mnogo puta tokom svih ovih godina. Ipak, jako mi je drago što ćemo u Zaječaru održati i naš samostalni koncert, i to u okviru turneje kojom proslavljamo 40 godina benda. Koristim ovu priliku da pozovem i sve naše fanove iz Bora, Knjaževca, Majdanpeka i ostalih okolnih mesta da dođu na naš rođendanski koncert“, poručuje Gile pred koncert u Zaječaru.

Ulaznice su u prodaji, i mogu se kupiti u Omladinskom centru (adresa:7. septembra 2) po ceni od 800 rsd, dok će na dan koncerta koštati 1000, ukoliko se ne rasprodaju ranije.

Koncert će biti održan 10. aprila sa početkom od 22h.

 

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: