U utorak, 15. januara, počeo je prvi krug glasanja za nagradu potrošača „Moj izbor 2019“.

Dve hiljade potrošača širom Srbije će, po deveti put, svojim glasovima odlučiti koji domaći proizvodi i brendovi su zaslužili priznanje „Moj izbor“. Ali, pre toga, vi ćete odlučiti koji brendovi će se plasirati u finale!

“ Ovom akcijom podstičemo poboljšanje kvaliteta robe i usluga u Srbiji, jer isključivo potrošači svojim glasovima odlučuju koji domaći proizvodi i brendovi zaslužuju da dobiju nagradu „Moj izbor 2019“.

Pozivamo vas da na stranici www.MojIzbor.rs izaberete željenu kategoriju i da glasate za svoje favorite. Molimo vas da označite najviše 3 proizvoda u jednoj kategoriji.

Svaki potrošač može glasati u više kategorija.

Hvala vam na glasanju i podršci“, navodi se u saopštenju.

Ove godine, u konkurenciji za nagradu naći će se oko 900 domaćih proizvoda i brendova u 27 kategorija, a glasanje će biti organizovano u dva kruga.

U prvom krugu će glasati korisnici interneta, a brendovi sa najvećim brojem glasova će se plasirati u finale, gde će ih, u svakoj kategoriji, čekati po pet najbolje plasiranih brendova iz prošlogodišnje akcije. Finalno glasanje će biti obavljeno na terenu, širom Srbije.

Proizvode i brendove koji su nominovani za priznanje „Moj izbor“, a među kojima se nalaze i zaječarsko pivo i zaječarska Gitarijada možete pogledati OVDE.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here