fbpx
Hronika

Mladić se udavio u bari!

foto: novosti.rs

Nakon epileptičnog napada koji je doživeo, Dejan Stevanović (24) iz zaječarskog sela Grlište, pao je u licem baru pored česme u blizini seoske crkve i – udavio se!

Nakon epileptičnog napada koji je doživeo, Dejan Stevanović (24) iz zaječarskog sela Grlište, pao je u licem baru, duboku oko 15 santimetara, koja se napravila od vode koja je isticale iz česme u blizini seoske crkve i – udavio se!

-Videli smo da neko leži kraj česme – kazali su nam mladići koji su pronašli Stevanovićevo telo. – Prišli smo i ugledali čoveka, kome je lice bilo uronjeno u baru.

Mladići su Stevanoviću odmah ukazali prvu pomoć. Međutim, kako se ispostavilo, on je već bio mrtav.

-Neverovatno – u šoku su naši sagovornici. – Da je neko bio u blizini, kada je Dejan doživeo epileptični napad, sigurno se ne bi sve ovako završilo. Pa, Stevanović je samo licem bio zagnjuren u vodu.

Kako se ispostavilo, Stevanović je doživeo napad epilepsije nakon što je krenuo na obližnje jezero da peca. Pored njegovog tela policija, koja je odmah izišla na lice mesta, pronašla je ribolovački pribor.

– Lekar mrtvozornik je samo mogao da konstatuje da je smrt nastupila usled utapanja. Zbog toga i nije naložena obdukcija – saznajemo od nadležnih.

Izvor: Novosti.rs

Dodaj komentar