fbpx
Politika

„MIRKOVIĆU LOPOVE“ orilo se na novom protestu opozicije u Zaječaru!!!

protest zaječar

Na novom protestnom okupljanju opozicije u Zaječaru, koji je zamišljen kao protestna šetnja, građani Zaječara prošetali su ulicama Zaječara. Na unapred dogovorenoj maršruti, građani su stajali ispred kuća funkcionera aktuelne vlasti u Zaječaru, i salvom zvižduka pokazali svoje nezadovoljstvo. Nezadovoljstvo je kulminiralo kada se masa šetača približavala kućama pomenutih funkcionera, dok je najveće negodovanje i zviždanje bilo ispred kuće gradonačelnika Ognjenovića, kao i pored BEST televizije. „Mirkoviću lopove“ i „Svinjo debela“ kao i „Vučiću pederu“ su samo deo repertoara kojima su građani častili „funkcionere“.

Ulice su bile potpuno blokirane od nezadovoljnih građana kojima se na kraju protestne šetnje obratio bivši gradonačelnik Ničić, kao i predsednik Demokratske stranke Stojadinović, i Marina Milić.

Ničić je pozvao vlastda raspiše izbore, i da se Mirković ne krije iza drugih, nego da izađe na crtu. Stojadinović je oštro kritikovao vlast u Zaječaru kao i gradonačelnike drugih gradova, kojima je zajednički imenitelj, jedan čovek a to je Aleksandar Vučić. Na kraju se obratila i Marina Milić.

Oko svetog Nikole očekuje se novo protestno okupljanje.

Mitingu je predhodila akcija komunalne policije koja je cepala plahate koje su omladinci i aktivisti opozicije lepili kako bi građane obavestili o protestnoj šetnji.

I Mirković je čak doputovao u Zaječar juče, i po oprobanom receptu, gradsko veće je potvrdilo njegov predlog da se vaspitačicama isplati po 10 hiljada dinara, jer tobože vlast brine za vaspitačice koje čuvaju najmanje Zaječarce…… Sve ovo bi bilo lepo da vaspitačicama plate ne kasne nekoliko meseca, i da grad nije doveden do ivice propasti…..

Evo slika sa današnje protestne šetnje u Zaječaru.

171115-protest-1-naslovna

171115-protest-1

171115-protest-2

171115-protest-3

171115-protest-4

171115-protest-5

171115-protest-6

171115-protest-8

171115-protest-9

Dodaj komentar