Politika

Mirko Nikolić: Selo ne sme da trpi, jer selo hrani Srbiju!

Predstavnici koalicije “SPS – Jedinstvena Srbija – Ivica Dačić” u okviru svoje kampanje za predstojeće lokalne izbore u Zaječaru obišli su Vražogrnac i Koprivnicu.

Dr Mirko Nikolić kandidat za gradonačelnika liste “SPS – Jedinstvena Srbija – Ivica Dačić” predstavio je meštanima kandidate za odbornike u Skupštini grada Zaječara. On je tom priliko naglasio da je poljoprivreda jedan od ključnih delova programa i onoga što SPS ova koalicija zastupa.

“Ukoliko dobijemo većinsko poverenje svih vas koji verujete u ono što mi radimo, moći ćemo da sprovedemo naš program koji crpimo iz naše programske deklaracije, a to je program Socijalističke partije do 2020. godine. Mi taj program implementiramo shodno aktuelnim problemima grada i sela, a osnovni izvodi tog programa su: Racionalno i transparentno trošenje budžetskih sredstava, manji broj plaćenih funkcionera, niže poreske stope i cene komunalnih usluga, borba protiv korupcije. Takođe zalagaćemo se za aktivnu politiku zapošljavanja, dovođenje investitora i otvaranje novih radnih mesta, poboljšanje infrastrukture, bolje uslove za poljoprivredu i energetiku koja su tri osnovna razvojna stuba Zaječara, povećanje agrarnog budžeta, razvoj ruralne infrastrukture, stipendije za školovanje mladih sa sela iz oblasti poljoprivrede” – dodao je Dr Nikolić.

On je takođe dodao i da mora da se sačuva i unapredi mreža zdravstvenih ambulanti kao dostava lekova na selu.

Na kraju svog obraćanja on je naglasio da bez obzira ko je na vlasti i kakvih sve problema ima, selo ne sme da trpi, jer selo hrani Srbiju!

Dodaj komentar