Društvo Izdvajamo

Ministar Stefanović danas u Zaječaru

Nakon sastanka u Beogradu sa prvim potpredsednikom Vlade Češke Republike i ministrom unutrašnjih poslova Janom Hamačekom, potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović boraviće u poseti Zaječarskom okrugu. Tom prilikom razgovaraće sa policijskim službenicima i rukovodiocima policijske uprave i stanice.

Poseta Zaječarskom okrugu zakazana je za 12. i 13. septembar, najavili su u saopštenju.

Ministar Stefanović u četvrtak, 12. septembra u 10 časova obići će Policijsku Upravu Zaječar (Ulica Pana Đukića 1), dok će sastanak sa gradonačelnikom Boškom Ničićem održati u maloj sali Gradske uprave sa početkom u 11:30 časova. 

U petak, 13. septembra u 10 časova ministar Stefanović će posetiti Policijsku stanicu Sokobanja.

6 komentara

    • A gde je načelnik okruga? Verovatno je prezauzet opipavanjem sekretarice ispod suknje. Proverava njene ne – sposobnosti, i ne sluti kako se ona hvali svuda do koje je funkcije došla i na koji način. Pa da li je moguće da je načelnik spao na sekretarice posto svaku mora lično da oproba.

  • Svaka sekretarica mu prati aferu, a on i dalje isto. To mu postaje zastitni znak. Da li se do posla tako moze doci?

  • Ali stvarno za cudjenje, takav covek, ko bi rekao. Svi smo negodovali te price ranije, pa onda neka druga prica sa nekom doktorkom, pa sekretarica, pa opet sekretarica, a nismo hteli da verujemo da je i on isti kao ostali.

  • Pa zar Vlado i ti? Pa da ti je bar neka sekretarica, al onu bi mogo samo nilski konj, gde je nadje. Zar došlo vreme da ne biraš? Ko bi reko!

    • pa šta se čudite, ucenjuje ga, zato je drži još tamo. Možda je čovek poklekao, pao na nešto, samo ne znam na šta, jer ona je poznata opajdara. Pa sad ne može da je otkači. A i možda hoće povremeno da joj ga zavuče, ko zna.

Dodaj komentar