fbpx
Politika

MILOŠ STOJADINOVIĆ: Gradska izborna komisija grubo krši zakon! (VIDEO)

Morali smo da organizujemo ovu konferenciju za novinare iz dva razloga. Prvo da ukažemo na nepravilnosti u radu Gradske izborne komisije od samog početka izbornog procesa, a drugi je da pozovemo birače da u što većem broju izadju na ove izbore u nedelju 18. marta”, istakao je Miloš Stojadinić na press konferenciji koalicije “Pobeda za naš grad – Dr Nenad Ristović”

Na sve ono što nije propisano odlukom o održavanju izbora za članove saveta mesnih zajednica primenjuje se Zakon o lokalnim izborima, međutim, ovde se zakon o lokalnim izborima očigledno ne primenjuje, počev od sastava biračkih odbora. Zakon jasno kaže: nijedna stranka ili koalicija ne može imati većinu u organima koji sprovode izbore.

Napominjem da birački odbori jesu organi koji sprovode izbore, a kod nas je slučaj da vladajuća koalicija, koja okuplja SNS, PSS, JS i SPS, ima na svim biračkim mestima od 67 do 100% članova u biračkim odborima – dodao je Stojadinović

„Na biračkim mestima u Velikom Izvoru i Šipikovu opozicija neće imati nijednog kontrolora! – što je nedopustivo!“

Takođe je nedopustivo to što je gradonačelnik Boško Ničić dopustio sebi da kampanju započne vređanjem predstavnika liste koalicije „Pobeda za naš grad – Dr Nenad Ristović”

Pogledajte izjavu Miloša Stojadinovića:

1 komentar

  • a sta ste ocekivali od vladike boška? pa on je ogrezao u lopovlku,lazima,prevarama..kao da g ne poznajete..na zalost zajecarci ce tek moci da vide kakvo je to djubre..i on i njegovi pozadinci..

Dodaj komentar