Sport

Milorad Vučković novi predsednik FK Timok 1919

POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

Zamenik predsednika gradske skupštine, direktor apoteke Uniprom M i dugogodišnji sportski radnik Milorad Vučković, izabran je za novog predsednika Fudbalskog kluba Timok 1919.

Generalni direktor kluba biće Dejan Ignjatović koji je do sada obavljao funkciju sekretara u Fudbalskom savezu Grada Zaječara.

Za članove Izvršnog odbora izabrani su: Milorad Vučković, Dušan Spasić, Nenad Petrović, Ivan Ristić, Srđan Sokolović i Rade Došenović dok su za članove Nadzornog odbora izabrani Ivan Živković, Marko Minić i Marko Đuričić.

„Treći put sam zvanično u klubu, jednom sam već bio predsednik, a pre toga Generalni direktor kluba. To je bilo u periodu kada je Timok igrao baraž sa Teleoptikom za ulazak u Prvu ligu. Planovi su stabilizacija kluba i rad sa mlađim selekcijama.

Želimo da Timok i Zaječar postanu regionalni centar za fudbal, kako bismo okupili sve mlade iz Timočke Krajine koji žele da se dokažu i da igraju u jednom profesionalnom klubu. U ovom mandatu od četiri godine pokušaćemo da se vratimo u Prvu ligu. Zahvaljujući pomoći države, dobićemo nov stadion sledeće godine i imaćemo sve potrebne uslove da postanemo fudbalski centar istočne Srbije.

Trenutno se međutim nalazimo u nezavidnoj situaciji jer prelazni rok traje do 15. septembra. Krećemo odmah u potragu za novim fudbalerima kako bi ove godine stabilizovali klub i da pokušali nešto da napravimo za naredni period“, rekao je Vučković.

On je dodao da će doskorašnji predsednik Branimir Đorđević i njegov prvi pomoćnik Ivan Vučković ostati u klubu i da da će se nastaviti saradnja između starog i novog rukovodstva.

Dodaj komentar