fbpx

Mesec dana posle izbora u Zaječaru, GIK će u petak 19. maja proglasiti konačne rezultate!!!

Preporuka:

Zasedali većnici: Budžet grada za 2020. godinu uvećan za oko 150 miliona dinara

Budžet Grada Zaječara uvećava se za oko 149 miliona dinara, pa će sada iznositi oko 2.570.042.000 (preko dve i...

Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo Slobodana Zdravkovića u Zaječaru

Zaječarski policajci rasvetlili su teško ubistvo Slobodana Zdravkovića (76) iz Zaječara i uhapsili Z. T. (1977) iz Zaječara i...

Mateja Petrović prvi na Opštinskom takmičenju iz istorije

Zadnjeg dana produženog zimskog raspusta Tehnička škola iz zaječara bila je domaćin Opštinskog takmičenja iz istorije. Na pomenutom takmičenju u...
- Reklama -

Kako je objavljeno na portalu Upravnog suda u Beogradu, odbijena je i treća, poslednja žalba pojedinca u zaštiti izbornog prava nakon lokalnih izbora u Zaječaru, 23. aprila, piše „Za media“.

Predsednica Gradske izborne komisije u Zaječaru Slavka Stojanović, nam je u telefonskom razgovoru rekla da je poslednje rešenje suda stiglo danas i da će sutra biti objavljeni konačni rezultati zaječarskih izbora. 

Nakon skoro mesec dana, sutra će praktično biti potvrđeni preliminarni rezultati.

Podsećamo, na osnovu osvojenih glasova listi broj 1. Koalicije „Aleksandar Vučić brže, jače, bolje“ pripada 18 mandata, listi broj 2. Grupa građana „Boško Ničić-Pokret za Krajinu“ pripada takođe 18 mandata, listi broj 3. Koalicije „Ivica Dačić-SPS-JS“, pripada 5 mandata i listi broj 4. Koalicije „Dr Nenad Ristović-Pobeda za naš grad“ 9 mandata.

Ostalih pet izbornih lista koje su učestvovale na izborima, nisu prešle cenzus i ostale su bez odbornika u lokalnom parlamentu.

izvor: zamedia.rs

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: