Teniski klub „AS Timok“ iz Zaječara, za sve svoje polaznike škole, takmičare i prijatelje kluba organizuje Međunarodni novogodišnji festival tenisa u sportskom centru „Milenijum“, u nedelju, 23. decembra

Početak turnira zakazan je za 11 časova, a pored malih tenisera iz regiona, festivalu će se pridružiti i gosti iz Bugarske.

Svoje veštine sa reketom i lopticom, na mini mreži, u kategoriji crveni nivo, iz programa mini tenisa i tenisa 10s, prikazaće naši mali teniseri, dok će takmičari u starijoj kategoriji imati nove zadatke iznenađenja.

Po završetku teniskog dela programa, uslediće svečana dodela nagrada i poklona.

Svi učesnici dobiće, pored medalja i diploma, i vaučer za nabavku teniske opreme, od našeg sponzora, teniskog brenda „Babolat“.

Ovom prilikom klub ce dodeliti i zahvalnice prijateljima kluba i medijima sa kojim smo imali uspešnu saradnju tokom cele godine. Festival će posetiti i  Deda Mraz, koji će deci podeliti paketiće, a onda sledi i slikanje za klubski kalendar i koktel za sve“, navode u Teniskom klubu „As Timok“.

Po završetku Novogodišnjeg festivala tenisa, predstavnici JKP „Timok održavanje“, pokloniće svim učesnicima festivala, vaučer za besplatno klizanje na zaječarskom klizalištu.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here