fbpx
Društvo

Marija Šerifović i Bojana Stamenov pevaju u Zaječaru. Ko će dobiti posao na tenderu?

bina
foto: craighmcpherson.net

Skupština grada Zaječara raspisala je javnu nabavku usluga za organizovanje koncerta Marije Šerifović i Bojane Stamenov, koji bi trebalo da bude održan 27. juna, prilikom otvaranja još nezavršenog mosta!

marija serifovic bojana stamenov

 

 

Interesantno je da ponuđač koji učestvuje u postupku predmetne javne nabavke, mora da ispuni dodatne uslove za učešće u postupku javne nabavke, a to je da ima ugovor sa pomenutim izvođačicama.

Da li neko ima ekskluzivni ugovor sa ovim umetnicama nismo uspeli da saznamo, ali se pretpostavlja da sa njima ima veze aktuelni predsednik Skupštine grada Zaječara, Saša Mirković, koji je sa njima svesrdno navijao za Srbiju na ovogodišnjem evrovizijskom takmičenju u Austriji.

Osim toga, Marija Šerifović i Saša Mirković su ranije potvrdili da su se nakon dugogodišnje svađe pomirili radi poslovne saradnje, o čemu su pisali Svet ali i Story. Kako bi se eliminisle eventualne spekulacije o zloupotrebi službenog položaja, moguće je da će na tenderu pobediti neka posrednička firma, što ipak neće umanjiti sumnju u ispravnost ovog poteza gradske vlasti.

Bivša pobednica Evrovizije i ovogodišnja učesnica, biće plaćene iz budžeta, a cena neće biti veća od 25.000 evra, budući da je reč o nabavci male vrednosti, kojom se planira nabavka do tri miliona dinara.

U primeru ugovora ne piše gde će koncert biti organizovan, da li će se naplaćivati ulaznice i ko će od toga prihodovati, jedino se zna da zabava ne sme trajati manje od dva sata.

Izvor: istmedia.rs

Dodaj komentar