fbpx

„Mali sajam sporta“ u Zaječaru

Preporuka:

Odbojkašice Zaječara slavile kod kuće

U 7. kolu odbojkaške Druge lige "Istok", zaječarske odbojkašice ostvarile su još jedan maksimalni trijumf pred svojim navijačima. Sjajan niz...

Zakazana licitacija za zakup bifea u hali na Kraljevici

Za vreme održavanja Novogodišnjeg turnira od 14. do 29. decembra bife u Sportskoj hali na Kraljevici biće izdat zakupcu...

Učenici zaječarske Muzičke škole najbolji u Srbiji

Na republičkom takmičenju iz solfeđa i teorije muzike svi učenici zaječarske Osnovne muzičke škole "Stevan Mokranjac" osvojili su prve...
- Reklama -

Tradicionalna manifestacija „Mali sajam sporta“ održava se već osam godina u organizaciji Sportskog saveza Srbije uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije. Grad Zaječar jedan je od pet gradova domaćina ove velike i prestižne manifestacije u 2019. godini.

„Mali sajam sporta“ uvertira je za Međunarodni sajam sporta koji će ove godine biti održan od 22. do 24. novembra u Beogradu.

Danas su ovoj sportskoj manifestaciji prisustvovali generalni sekretar Sportskog saveza Srbije Goran Marinković, pomoćnik gradonačelnika Zaječara Milan Stanković, predsednik Sportskog saveza Zaječara Dragiša Simonović i generalni sekretar Sportskog saveza Zaječara Igor Božinović.

Cilj organizatora je da ovom manifestacijom pokrenu upravo najmlađe sugrađane, da se upoznaju sa sportskom ponudom svog grada i odluče se da treniraju neki od sportova.

Domaćin Manifestacije, pomoćnik gradonačelnika Zaječara Milan Stanković istakao je da će grad u budućmosti ulagati i podržavati ovakve manifestacije, jer je cilj da se mladi što više bave sportom.

„Cilj nam je da u budućnosti što više ulažemo u sport, pre svega u infrastrukturu. Samo ove godine dobili smo nekoliko novih objekata, kao što je sportski teren u Kotlujevcu, Sunčana staza iznad Kraljevice“, rekao je Stanković.

Generalni sekretar Sportskog saveza Srbije Goran Marinković dodelio je rekvizite u vidu lopti predsedniku Sportskog saveza Zaječara Dragiši Simonoviću. Lopte su poklon Sportskog saveza Srbije osnovnim i srednjim školama sa teritorije grada Zaječara.

Predsednik Sportskog saveza Zaječara Dragiša Simonović istakao je da će se ovakva saradnja sigurno nastaviti, jer je ona plod dugogodišnje saradnje.

Generalni sekretar Sportskog saveza Zaječara Igor Božinović zvanično je otvorio „Mali sajam sporta“.

Predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek, nije prisustvovao današnjoj svečanosti, zbog, kako je saopšteno, lošeg zdravstvenog stanja.

- Reklama -

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -
- Reklama -radenković

Najnovije

Postignut dogovor Vlade i radnika Pošte

Obustava rada u Pošti Srbije biće prekinuta jer su predstavnici radnika, Pošte i Vlade Srbije postigli dogovor kasno sinoć. Kazne će biti povučene, niko...

Folklorna sekcija Društva Roma u nazivu dodala „Jovica Joca Mihailović“

Folklorna sekcija Društva Roma Zaječar na Upravnom i omladinskom odboru Udruženja, jednoglasno je promenila ime folklorne sekcije u Folklorna sekcija Društva Roma „Jovica Joca...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: