Društvo

Mali Bogdan iz Zaječara putuje na lečenje u Tursku

Bogdan Gicović (4) iz Zaječara koji boluje od specifičnog tumora male karlice otputovao je za Tursku zahvaljujujći humanim ljudima koji su mu prethodnih dana pomogli da prikupi 5000 evra za put i smeštaj.

Zajedničkim snagama ljudi iz gotovo čitave Srbije prikupljali su novac za malog Bogdana iz Zaječara koji će u nedelju, 24. februara u 12 sati i 30 minuta sa beogradskog aerodroma otputovati u Tursku na lečenje.

Bogdan će istog dana na klinici u Istanbulu nakon smeštaja dobiti prvu terapiju, a njegovi roditelji se mnogo zahvaljuju svim humanim ljudima koji su pomogli da njihov sin ode na lečenje.

FOTO: Timočke.rs

“ Boki iz „Amadeus benda” prosledio je preostalih 110 hiljada dinara koji su nam nedostajali za odlazak na put preko svog kolege pevača Nenada Golubovića Čapeta.

Posebno bih se zahvalila i gospodinu Bilalu Sinanoviću koji nam je platio avionske karte, ali i svim ljudima iz cele zemlje i inostranstva koji su nam pomogli da Bogdan ode na lečenje“, istakla je Marina Gicović, Bogdanova mama.

Podsećamo, Bogdan Gicović boluje od specifičnog oblika tumora male karlice „Rabdomiosarkoma”, tako da je bilo neophodno da što pre otputuje u Tursku.

Fondacija „Podrži život” finansira lečenje, dok za put i smeštaj majka malog Zaječarca nije imala novac, ali zahvaljujući svim humanim ljudima i taj problem je rešen.

Dodaj komentar