fbpx

Mali Bogdan iz Zaječara putuje na lečenje u Tursku

Preporuka:

Otvorene Kovid-19 ambulante u svim domovima zdravlja: Pregled bez zakazivanja telefonom

U svim domovima zdravlja danas su otvorene ambulante u kojima će građani sa simptomima koronavirusa biti pregledani. Ambulante će...

Malčiranje – mera u proizvodnji zdravstveno bezbednog povrća

Radi smanjenja upotrebe herbicida i ekonomičnije rane proizvodnje povrća poslednjih godina intenzivirano je malčovanje povrća. Malčovanje je stara agrotehnička...

Rektorka: Ispitni rokovi posle vanrednog stanja, nema uslova za onlajn polaganja

Rektorka Univerziteta u Beogradu Ivanka Popović izjavila je da će svi ispitni rokovi na tom univerzitetu morati da budu...
- Reklama -

Bogdan Gicović (4) iz Zaječara koji boluje od specifičnog tumora male karlice otputovao je za Tursku zahvaljujujći humanim ljudima koji su mu prethodnih dana pomogli da prikupi 5000 evra za put i smeštaj.

Zajedničkim snagama ljudi iz gotovo čitave Srbije prikupljali su novac za malog Bogdana iz Zaječara koji će u nedelju, 24. februara u 12 sati i 30 minuta sa beogradskog aerodroma otputovati u Tursku na lečenje.

Bogdan će istog dana na klinici u Istanbulu nakon smeštaja dobiti prvu terapiju, a njegovi roditelji se mnogo zahvaljuju svim humanim ljudima koji su pomogli da njihov sin ode na lečenje.

FOTO: Timočke.rs

“ Boki iz „Amadeus benda” prosledio je preostalih 110 hiljada dinara koji su nam nedostajali za odlazak na put preko svog kolege pevača Nenada Golubovića Čapeta.

Posebno bih se zahvalila i gospodinu Bilalu Sinanoviću koji nam je platio avionske karte, ali i svim ljudima iz cele zemlje i inostranstva koji su nam pomogli da Bogdan ode na lečenje“, istakla je Marina Gicović, Bogdanova mama.

Podsećamo, Bogdan Gicović boluje od specifičnog oblika tumora male karlice „Rabdomiosarkoma”, tako da je bilo neophodno da što pre otputuje u Tursku.

Fondacija „Podrži život” finansira lečenje, dok za put i smeštaj majka malog Zaječarca nije imala novac, ali zahvaljujući svim humanim ljudima i taj problem je rešen.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: