fbpx

Maestralna Lena Stamenković ostavila sve bez daha i izazvala neverovatne reakcije!(video)

Preporuka:

„Mile voli diskont“: Veče sa dve bine u Omladinskom centru

Za vikend koji je pred nama, ljubitelji dobre žurke moći će u Omladinskom centru da uživaju u programu na...

Zbog produženog zimskog raspusta časovi će biti nadoknađeni: Evo i kako…

Direktori škola trebalo bi da “kombinuju” načine za nadoknadu nastave, preporučuje ministar prosvete Mladen Šarčević nakon odluke da raspust...

Klaus Kenet u Zaječaru: Pravoslavlje je otkrovenje Božije, Srbi će preobratiti zapadnu Evropu!

Duhovno-misionarski i kulturni centar Eparhije timočke „Gostoprimnica” u Zaječaru danas, 21. februara, organizuje promociju knjige i predavanje „Moj put...
- Reklama -

Lena Stamenković i u večerašnjoj emisiji Pinkove zvezdice dokazala je zašto važi za  jednog od glavnih favorita za pobedu u najpopularnijem takmičenju na našim prostorima.

Fenomenalni nastup i izvođenje numere Đelem, Đelem“ još jedan su pokazatelj da ova malena devojčica poseduje vanserijski talenat. Reakcije žirija Pinkovih zvezdica kao i do sada bile su neverovatne, te je i večeras Lena dobila pregršt pozitivnih komentara:

„Evo kako smo završili večeras. Bajkovito i čarobno sa još jednom peticom, primetila je Marijana. Leno, stalno si… sada si već pokazana i dokazana muzikalna Lena, koja nas opčini svojim talentom da pesmu prilagodi sebi. Ovo se ne može utrenirati, primetila je Leontina. Sjajno, biraš žanrove nove, žanrove, džipsi, džezi.. snalaziš se u svemu, ma ti si umetnica prava, kaže Hari.

Izvor: svetplus.com (J.B)

 

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: