Društvo Izdvajamo

LUDILO U NAJAVI! Bliznakinje biraju životinje za “IMANJE”! Dejan se buni da PRASE bude u rijalitiju!

Foto: HypeTV/Rijaliti IMANJE/Bliznakinje Arsić, Dejan Dragojević

LUDILO U NAJAVI!

Sedmog septembra na Hype televiziji kreće prva sezona rijaliti programa “Imanje”, obećavajući iskustvo koje će oboriti sve dosadašnje standarde.

Saša Mirković, vlasnik Hype produkcije i Hype televizije, najavio je spektakl i mnoga iznenađenja.

Dok na prostranom “IMANJU” u vlasništvu Saše Mirkovića, traju ozbiljne pripreme za najveći projekat u istoriji rijalitija, kasting uveliko traje.

LUDILO U NAJAVI!

Bliznakinje Miljana i Nevena Arsić ovog puta su imale važnu ulogu da izaberu životinje za najveći rijaliti projekat, a sa njima je bio i Dejan Dragojević.

– Vlasnik Hype televizije i Hype produkcijske kućeSaša Mirković, dobitnik je nagrade “Beogradski Pobednik”. Naše glavno oružije je ljubav i prave vrednosti!

GDE ĆETE GLEDATI RIJALITI “IMANJE”:

– Svi slušate dečije pesme “Čarolija”, a čarolija je naše drugo ima kada je u pitanju naša fabrika zabave! – rekle su bliznakinje gledaocima i podsetile da je kasting još uvek u toku!

Foto: HypeTV/Rijaliti IMANJE/Bliznakinje Miljana i Nevena Arsić

– Rijaliti “IMANJE” pratićete putem kablovskih operatera širom Balkana. U Srbiji, putem MTS kablovske, na 146. kanalu, ali i na YT KANALU “RIJALITI IMANJE”, ne zaboravite da se pretplatite!

Foto:HYPETV/Rijaliti IMANJE

– Za to vreme, aktivirajte MTS kablovsku i bićemo 24/7 u nedelji. – podsetile su Arsićeve.

Foto: HypeTV/Rijaliti IMANJE

Birajući životinje, Dejan se pobunio oko JEDNE STVARI, a kako je to izgledalo pogledajte klikom na video ispod ovog teksta u kojem Vas očekuju i INSTRUKCIJE za prijavu:

ZaječarOnline/Hypetv.rs/O.B.

Dodaj komentar