ludi tiket zaječar
foto: mozzartsport.com

Dobitak stigao uz zvuk sudijske pištaljke, neverovatno!

Retko kada se dogodi da kladilac uhvati jedan prelaz „2-1“ na tiketu, a kamoli dva! Ali, ovaj srećni dobitnik iz Zaječara objasnio je neke stvari i napravio dobitni tiket koji će se dugo pamtiti.

Verovali ili ne, ali ovaj majstor je na svoj tiket stavio samo dve utakmice i pojurio kladioničarski san. A samo nekoliko sati kasnije san je postao najlepša stvarno!

ludi tiket zaječar
foto: prinscreen mozzart

Jer, prvo je Njutaun uspeo da savlada Flint junajted na svom terenu, uprkos tome što je posle prvih 45 minuta gubio sa 1:0. A onda je usledio daleko teži zadatak i veći izazov.

Šafhauzen je protiv Jang Bojsa imao ogromnih 3:1 na poluvremenu, a onda se desilo čudo! U periodu od 58. do 91. minuta domaćin je uspeo da smesti još tri gola u mrežu gostiju i napravi potpuni haos! Drugi i treći pogodak stigli su sa bele tačke, da bi gol za pobedu stigao u poslednjem trenutku. Tačnije u 91. minutu, a odmah posle gola sudija je odsvirao kraj susreta.

Neverovatan tiket, šta drugo reći! I to na uplaćenih 200 dinara…

Nažalost, naš igrač nije član MOZZART kluba, pa samim tim nije mogao da ostvari benefit „Dobitak plus„, odnosno besplatno klađenje o trošku kompanije MOZZART, u visini uplate…

Izvor: Mozzartsport.com

1 KOMENTAR

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here