Društvo

Letnji izazov za urednički kolegijum portala www.smradonline.com

dušan vojvodić
foto: novosti.rs
[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Autor ovog teksta, koji se uredno potpisao sa novinar a mi bi smo dodali PLAĆENI NOVINAR I NAJVEĆA BRUKA PROFESIJE! nije nam dao mogućnost da se eventualno prepoznamo već je najdirektnije u tekstu koji je objavio na svom portalu ubacio link ka portalu Zaječar Online! Razliku izmedju navedene “medijske kuće” i našeg portala uočićete vi sami dragi čitaoci, takodje daćete i ocenu kvaliteta rada. Mi i ovaj članak prenosimo u celosti bez cenzure iako smo dobili najbljutavije epitete. Možda je baš u tome naša veličina… [/box]

Tajnost je u pojedinim profesijama potpuno normalna stvar, kao na primer među kriminalcima svih rangova, botovima, žbirovima, raznim bezbednosnim službama… Ovi o kojima pišem su od svega pomalo, ali su odabrali da se predstavljaju kao novinar ! Zamislite ljude koji se javnim poslom bave tajno !!! To je očigledna logička anomalija, jer novinar po svaku cenu želi da privuče pažnju svojim radom, za čiju autentičnost garantuje imenom i prezimenom koje se obično nalazi ispod teksta. Oni su taj problem rešili na drugačiji način, tako što pažnju umesto radom, privlače smradom!

Još kao mali, od svoje bake sam naučio veoma važnu lekciju koja je glasila: „Ne diraj govno da ne smrdi“. Ta lekcija mi je pomogla da mnogim govnima ne pridam značaj veći nego što zaslužuju. Ovog puta ću napraviti presedan i posvetiću nekoliko redova jednom virtuelnom govnu, rizikujući da još jače zasmrdi.

Portal smradonline.com, se od svih ostalih dostupnih portala razlikuje samo po tome što je organizovan kao tajno društvo. U pitanju je skup „nepoznatih“ persona, koje se bave javnim informisanjem, a nisu spremne da stave svoj potpis ispod vesti koje objavljuju. Oni izveštavaju sa događaja, a da njima ne prisustvuju, iznose sulude teorije kao saznanja iz „pouzdanih“ izvora, optužuju, lažu, presuđuju i na kraju i potpis mora biti lažan, npr Diki Lebedie, ili urednički kolegijum. Iako je urednički kolegijum zapravo tragi-komična ekipa kompleksaša, politikanata i sitnih kriminalaca, njihov smrad ipak nije bezopasan jer javno targetiraju ljude optužujući ih glupo, ali perfidno. Na to se odmah nadovezuju konzumenti njihovog smrada i taj smrad šire društvenim mrežama pletući teorije zavere poput tužnog klovna Boška Ničića, koji je čak i spasavanje zaječarskih arteskih česama iskoristio da zasmrdi, šizofrenim napadima na časne ljude koji su u tome učestvovali.

O tome koliko je sve vezano za portal smradonline.com obavijeno velom misterije, najbolje svedoči apsurdna sutuacija kada su o pretnjama upućenim njihovom uredniku izveštavali na sledeći način: “NN lice je uputilo pretnje NN uredniku portala, preko zajedničkog NN prijatelja čije ime nije želeo da saopšti NN urednik portala“. U izveštaju su svi učesnici bili NN I na kraju teksta opet NN, odnosno urednički kolegijum!!!

Zanimljivo je da misteriozni portal smradonline.com, funkcioniše veoma komercijalno. Imaju cenovnik, zakupljene marketing zone, klijente, kampanje… Naravno nigde nisu prijavljeni, ne plaćaju porez, ne zapošljavaju ljude, ne poštuju Zakon o medijima i javnom informisanju… Dakle samo uzimaju pare, lažno se predstavljajući kao medijska kuća. To se zove kriminal, zato je i društvo koje vodi portal (smradonline.com) tajno.

U nameri da svoje tvrdnje argumentujem rešio sam da uredničkom kolegijumu portala smradonline.com uputim letnji novinarski izazov koji glasi: Potpiši tekst svojim pravim imenom i prezimenom !!!!!!

Dušan Vojvodić, novinar

Izvor: zamedia.rs

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Autor ovog teksta, koji se uredno potpisao sa novinar a mi bi smo dodali PLAĆENI NOVINAR I NAJVEĆA BRUKA PROFESIJE! nije nam dao mogućnost da se eventualno prepoznamo već je najdirektnije u tekstu koji je objavio na svom portalu ubacio link ka portalu Zaječar Online! Razliku izmedju navedene “medijske kuće” i našeg portala uočićete vi sami dragi čitaoci, takodje daćete i ocenu kvaliteta rada. Mi i ovaj članak prenosimo u celosti bez cenzure iako smo dobili najbljutavije epitete. Možda je baš u tome naša veličina… [/box] [box type=”warning” align=”” class=”” width=””]Prva reakcija UREDNIČKOG KOLEGIJUMA portala Zaječar Online na ovaj tekst i poruka autoru je: Dušane Vojvodiću tvoja najveća kazna je: ZBOG SVEGA ŠTO RADIŠ A MALO I ZBOG OVOG TEKSTA I TVOJA BAKA TE SE STIDI![/box]

5 komentara

 • IZGLEDA DA JE ZAJECARONLINE POGODIO U CENTAR!

  PITANJE ZA DOTIČNOG GOS’N NOVINARA DUŠANA VOJVODIĆA GLASI:
  ŠTA NIJE TAČNO U OVOJ VESTI?!

  “Na hitnoj telefonskoj sednici Gradskog veća grada Zaječara održanoj danas oko 16 časova, doneta je odluka da se iz gradskog budžeta odobri 350.ooo dinara za promociju Gitarijade preduzeću Zamedia doo koju vodi Dušan Vojvodić.”

 • …Napad je najbolja odbrana….ja bih se pridružila prethodnoj “kolegenici” i ponovila pitanje: šta nije tačno u pomenutoj vesti?…to su pare nas, poreskih obveznika….valjda imamo pravo da znamo kako se troše i na čijim računima završavaju….

 • O krenulo napušavanje, sad će da bude ko na FB.
  Spremte se spremte botoviii, silna će borba da bude…

Dodaj komentar