Izdvajamo PR tekstovi

LEPOTA JE UVEK U MODI: Osmomartovski POPUST od čak 50% na sve tretmane

Svi želimo da na najbolji način obradujemo svoje dame za 8. mart. Odabir poklona može da bude jako stresan, naročito što u ovom činu darivanja želimo da budemo orginalni, da pogodimo pravu stvar, i da odgovorimo na jedno od najvećih folozofskih pitanja „Šta žene zapravo žele?“.

Ono o čemu žene svakodnevno razmišljalju je njihova lepota, stoga su tretmani nege tela uvek prava stvar za svaku ženu.

Iako se prolećni dani naziru i dalje smo kalendarski u zimi, što znači da je našoj koži potrebno dodatno negovanje i tretmani opuštanja.

Upravo spa tretmani u  Centru kiropraktike i fizikalne terapije „Ist Manual Radenković“ pružaju sve što je neophodno vašoj koži da izgleda mlado i opušteno.

Za najbolji izgled vašeg tela i duha stručno osoblje Centra „Radenković“ korišćenjem  sasvim prirodnih ulja, bez parabena i sulfata, potrudiće se da se osetite posebno!

Velika  kolekcija ulja za masašu koja se koriste, napravljena je u domaćim destilerijama i obogaćena Winter chocolate uljem na bazi bele i crne čokolade sa dodacima badema i kokosovog ulja.

Ukoliko sada zakažete svoj termin u centru Radenković pozivom na broj 069/602-442 ostvatićete fenomenalan popust od čak 50% na sve tretmane!

Specijalne akcije i popusti važiće tokom cele naredne nedelje na sve tretmane povodom obeležavanja Dana žena!

Lepota je uvek u modi, a da bi naše telo ispratilo ovaj trend, moramo biti odmorni i zdravi, zato su tu masaže sa zlatom ili čokoladom za dosad neviđeni poklon damama u Zaječaru!

Dodaj komentar