Zabava

Lena sa druge planete: Žiri ispratio ovacijama srpsku Selin Dion! (video)

foto: tvbest.rs

Malo čudo iz Zaječera, Lena Stamenković opet je ponovo uspela da podigne žiri na noge i da ih iznenadili svojom interpretacijom! Ona je nastupila poslednja po redu, za prvu numeru je izabrala “Alone” Selin Dion, a drugu od Olivera Dragojevića “Šta učinila si ti”.

– Lena je dobila stojeće ovacije članova žirija. “Ne znam šta da kažem, majke mi. Ne znam kako da formulišem svoje oduševljenje, rekla je Jelena Tomašević.

– Ovde se vidi da je Lena svim svojim bićem u muzici u sceni. Meni je uzbudljivo, kao vožnja rolerkosterom je slušati Lenu kada će da izvede sve piruete i da pukne sa tom energijom i izražajnošću”, dodao je Milan, dok je Hari Lenin nastup, uporedio sa nastupom Fredija Merkjurija. “Možda je malo nepristojno što te ovako hvalim, malo sam ljubomoran na tebe”, priznao je pevač.

– Goca Tržan kao i Leontina je imala samo reči hvale uz konstataciju kako Lena ovaj tekst ozbiljno prolazi, misleći na pesmu Olivera Dragojevića i upitala je na kraju:

– Za ove improvizacije i forice, je l ti to sama ubaciš, zapitala se Goca. Pošto je dobila  potvrdan odgovor, Trržanka  se,  poklonila Leni.

https://youtu.be/sy8HL9-2rdk

Izvor: tvbest.rs

3 komentara

  • Ovo je vrednost Zaječara a ne došljaci (PRETHODNI I SADAŠNJI) koji su uzurpirali vlast lažima i prevarama. Kuš bre iz Zaječara. ZAJEČAR ZAJEČARCIMA!!!

  • Konacno da se Zajecar pamti po necemu lepom, a ne po ucesniku farme, estradnom menadzeru, otkzima, aferama, dugovima, aferama…

Dodaj komentar