fbpx
Društvo Izdvajamo

Krči se put ka Čokonjaru i kamenolomu, završetak radova do petka

foto: timokodrzavanje.rs

Nakon završenih radova na uređenju puta Vražogrnac – Trnavac, u dužini od oko 4 kilometra, radnici Javnog komunalnog preduzeća “Timok održavanje” ovih dana aktivno rade na sređivanju puta ka zaječarskom selu Čokonjar, kao i deonici puta od tog sela ka kamenolomu.

Dužina puta koji se uređuje je oko 3 kilometra, a prema rečima nadležnih, radovi će, zbog velikog obima posla, biti završeni do petka, kada će put konačno biti doveden u pristojno stanje.

Kako navode u preduzeću, nakon krčenja puta ka Čokonjaru i kamenolomu, počinju radovi na uređenju puta ka Borovcu, kao i u samom tom zaječarskom selu.

izvor: timokodrzavanje.rs

1 komentar

  • Sad je svima jasno što si ti komandant gradskog kriznog štaba u borbi protiv korone i verovatno jedini član. Pa ti si stvarno DOKTOR, specijalista manipulacija i mahinacija. Krenuo si u borbu za seoske glasove, jer gradski nećeš dobiti ni jedan, i tu si se predao. Kako te nije sramota da gladnim seljanima ” sredjuješ ” puteve i praviš domove ( u koje NIKO ne ulazi ), a NE pitaš ih kako žive. Da li imaju hleba, hrane, vode i zdravstvenu pomoć.
    Sram te te bilo, kao i domaće izdajnike koji sigurno neće biti abolirani. Promena dresova više ” Neće proći “.Gde će vam duša, ako je imate?
    April je sve bliži . ” ZOB ” ( zaječarska oslobodilačka borba ) je počela i trajaće

Dodaj komentar