Društvo

Kostka Bojana održala Poster Casting seminar za pobednicu Kostka Nail System Internacionalnog takmičenja za najkreativnijeg Nail Dizajnera sveta!

POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

Pobednica Kostka Nail System Internacionalnog takmicenja za najkreativnijeg Nail Dizajnera sveta, koje se zavrsilo 15og Februara 2021, Anna Machova, iz malog mesta u Ceskoj Republici zvanog „Znojmo“, sletela je u Srbiju 26og Avgusta kako bi preuzela zasluzenu nagradu, koja ukljucuje 3 dana Casting Poster seminara sa svetski poznatom umetnicom i dizajnerkom, Kostka Bojanom i njenim timom koji se sastoji od vrhunskih profesionalaca u svojoj bransi(kreativni direktor, profesionalni fotograf, sminkerke koja je ujedno i jedna od najboljih makeup iluzionista sveta, profesionalnog frizera).

Anna Machova je dosla u pratnji Ekskluzivnog Distributera Kostka Nail System brenda za Cesku, Slovacku, Nemacku i Austriju, Michaele Janchikove koja je ujedno bila i model na ovom Poster Casting seminaru.

Pisali smo o ekstravagantnoj Srpskoj umetnici Kostka Bojani, koja je ujedno, pod okriljem svog brenda Kostka Nail System organizovala Svetsko takmicenje za Najkreativnijeg Nail Dizajnera sveta i o pobednici ovog Svetskog takmicenja, Anni Machovoj, kada je proglasena za pobednicu 15og Februara 2021.

Samo takmicenje je bilo humanitarnog karaktera a ovim povodom sakupljen je novac koji je doniran drustvu za pomoc i zastitu zivotinja, Levijatan. Zahvaljujuci donacijama takmicara i Kostka Bojane kupljena su ptotetska pomagala za zivotinje sa invaliditetom.

Ovo Svetsko takmicenje je bilo veoma popularno te su se prijavljivali umetnici iz razlicitih zemalja sirom sveta: Ceska, Slovacka, Madjarska, Dominikanska Republika, Bugarska, Poljska, Italija, Spanija, Portugal, Iran, Meksiko….

Na ovom Svetskom takmicenju sudilo je 9 sudija iz osam razlicitih zemalja na celu sa glavnim sudijom, Kostka Bojanom.

Nagrada za pobednika takmicenja jeste 3 dana Poster Casting Seminara sa Kostka Bojanom, koja je izumela i patentirala „Casting tehniku“ i pocela da drzi edukacije za ovu tehniku svim zainteresovanim Nail Dizajnerima.

Osim „Casting tehnike“, Bojana je poznata po tome da je osmislila novi pravac u Nail Industriji pod nazivom „Ekstremne Forme“.

Sama nagrada je bila u visini vrtoglavih 5,500 eura a osim seminara sa Kostka Bojanom, pobednici je obezbedjena avionska karta kao i hotelski smestaj.

Annina pobednicka Poster slika je zaista fenomenalna. Svaki put, kada bi pogledali sliku, imali bi utisak kao da je vidimo prvi put. Nokti, kao da su napravljeni od dijamanta, koji kada se spoje cine jedan veliki dijamant. Sta mozemo vise reci o ovom remek delu koje nas ostavlja bez daha iznova svaki put kada pogledamo.

Posto smo pomno pratili Kostka Bojaninu zvanicnu Instagram stranicu, gde redovno deli svoje radove kao i radove svojih studenata. Konacno, tacnije 23 Septembra, ugledali smo Anninu Poster Casting sliku.

Taman kada smo pomislili da je nemoguce nadmasiti Anninu pobednicku Poster sliku, ponovo smo ostali bez daha. Prelepi, nesvakidasnji, vanzemaljski su samo neki od komentara koji su preplavili Bojaninu Instagram stranicu. Detalji u obliku kugla koji izgledaju kao da su napravljeni od najfinijih kristala, koje podsecaju na planete u svemiru, postavljene u savrsenoj harmoniji, svaka za sebe, praceni kristalnim cvetovima i malim nitima povezanim kroz elemente na noktima koji izgledaju kao da napajaju nokte nekom misticnom silom i koje drze sve detalje na svom mestu.

Zaista jos jedno remek delo, vredno divljenja, pravo osvezenje, kako u svetu noktiju, tako i u svetu mode, jer ovaj rad kao da je sisao direktno sa modne piste u Milanu.
Prema Kostka Bojaninim recima, Anna je ponovo osvojila titulu “ Najkreativnijeg Nail Dizajnera sveta“ a i sami mozete videti zasto.

Nase cestitke Anna Machovoj kao i Kostka Bojani i celom njenom timu.

Radujemo se novim poduhvatima ovih neverovatnih umetnica i sa nestrpljenjem cekamo njihove nove poduhvate o kojima cemo rado pisati.

Dodaj komentar