Društvo Timočka krajina

Kompanija Zijin uručila poklone školarcima u Metovnici

Zijin nagradio đake u Metovnici
foto: Serbia Zijin Mining doo Bor

Topli letnji dani puni ljubavi i pažnje – Zijin nagradio mališane u Metovnici!

Srbija Ziđin Majning je, nakon završetka školske 2023/2024. godine, posetila školarce u osnovnoj školi u Metovnici.

Čestitali su mališanima na postignutim uspesima u sticanju novih znanja i veština. Ovom prilikom poželeli su im da se lepo odmore tokom zasluženog letnjeg raspusta.

Trudeći se da podrži obrazovanje, akcentujući važnost školovanja i sticanja znanja, Serbia Zijin Mining je zajedno sa učiteljima i đacima, isto kao što je podržala početak nove školske godine (donacijom rančeva za sve učenike osnovnih škola i udžbenika za đake starijih razreda osnovnih škola na teritoriji Grada Bora) pružiila podršku đacima u Metovnici na kraju školske godine, čestitajući im na njihovim trudu i vrednom radu.

Ovom prilikom kompanija je nagradila mališane malim poklonima za vredan rad i trud, a zauzvrat je od dece dobila pesmu, igru, vedro raspoloženje i osmehe.

Predstavnici kompanije su posebnu pažnju ukazali učiteljima u školi. Darivali su ih prigodnim poklonima i cvećem u znak zahvalnosti i poštovanja prema ulozi koju obavljaju.

Serbia Zijin Mining će i tokom školske 2024/2025. godine, u saradnji sa Gradskom upravom grada Bora obezbediti školske torbe za sve đake prvake borskih gradskih i seoskih osnovnih škola. Za učenike kao od petog do osmog razreda biće obezbeđeni školski udžbenici.

ZaječarOnline/O.B.

Dodaj komentar