fbpx

Kompanija CRH Srbija uručila grantove paraćinskim udruženjima i ustanovama (FOTO)

Preporuka:

Dnevni horoskop za UTORAK – 3. decembar 2019. godine

Utorak je, dragi naši, a na nebu Mesec ulazi u znak Vodolije, i sledi period naglašenih komunikacija, bilo da...

Offload u Omladinskom centru

Poznati niški bend Offload nastupiće ponovo u Omladinskom centru u Zaječaru. Sastav Offload nastao je 2009. godine i broji čak...

Nova knjiga Ivana Potića „Kadrovi, valeri, foneme“ izašla iz štampe

Iz štampe je izašla nova knjiga zaječarskog pisca Ivana Potića pod nazivom "Kadrovi, valeri, foneme". Ova knjiga sadrži stručne...
- Reklama -

Kompanija CRH Srbija uručila je predstavnicima udruženja građana i ustanovama iz Paraćina sertifikate o dodeli grantova za deset projekata u okviru konkursa „Partnerstvo za budućnost“. U administrativnim prostorijima kompanije u Popovcu, uz prisustvo predstavnika kompanije i medija, dobitnicima grantova su dodeljeni sertifikati.

Ove godine je stiglo 40 projekata, a ukupan fond za nagrade iznosio je 30.000 evra. Nagradu je dobilo 10 projekata, svaki pojedinačno do 3.000 evra.

FOTO: Facebookma i us

Odlukom žirija sastavljenog od predstavnika kompanije CRH Srbija, sertifikate su dobili:

Udruženje žena „Paraćinke” – Korak po korak
– Planinarski klub „Javorak“ – Planinska družina
– Udruženje građana „Đurđevdan” – Obrazovanjem do jednakosti
– Udruženje građana „Dečiji kutak” – Budućnost i iskustvo koračaju zajedno
– Udruženje distrofičara pomoravskog okruga – Digitalizacija pre svega
– Dečji hor „Dar” – Imamo jedni druge
– NGO UNEKOOP – Niskokarbonskim betonom do bolje klime
– Dom zdravlja Paraćin – Idemo dalje
– Centar za ženski razvoj i podršku – Razvoj digitalnih veština kod žena u opštini Paraćin
– OŠ „ Radoje Domanović “ Paraćin – Opremanje učionica računarima, projektorima i platnima

Na zvaničnoj ceremoniji proglašenja pobednika ovogodišnjeg konkursa „Partnerstvo za budućnost“, generalni direktor kompanije CRH Srbija, Roman Menz, istakao je da se posvećenost zaštiti životne sredine i odgovornosti prema zajednici u kojoj radimo ogleda u organizaciji aktivnog dijaloga sa svim interesnim grupama iz zajednice.

Generalni direktor kompanije CRH Srbija Roman Menz /FOTO: Facebook

“Na osnovu analize potreba svih zainteresovanih grupa strateški definišemo i unapređujemo svoje angažovanje u lokalnoj zajednici. Društvena odgovornost je jedan od najvažnijih elemenata našeg poslovanja, i služi nam kao smernica prilikom donošenja ispravnih poslovnih odluka i preduzimanja odgovarajućih akcija.

Projekat Partnerstvo za budućnost, koji već dugo organizujemo, i svi drugi načini podrške postoje u cilju stvaranja pozitivnih promena u sredini u kojoj poslujemo, i naše aktivne uloge koju preuzimamo”, rekao je Menz.

Cilj konkursa „Partnerstvo za budućnost“ je podrška različitim inicijativama za razvoja obrazovanja, kulture, sporta i održivog razvoja.

Napomena: Ovaj medijski sadržaj realizuje se u okviru projekta „Najbolje iz Paraćina“ koji je sufinansiran sredstvima iz budžeta opštine Paraćin. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

 

- Reklama -

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -
- Reklama -radenković

Najnovije

Zaječarac uhapšen zbog krađe „Pežoa“

Policija u Zaječaru, uhapsila je M.G.(1985) iz Zaječara zbog postojanja sumnje da je počinio krivično delo neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila, izazivanje opšte opasnosti i...

Nova česma u petak na zaječarskom skveru

Nakon uklanjanja stare česme, samo 20 metara dalje, u petak će biti postavljena nova koja će krasiti sam centar grada. Od radnika na terenu...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: