PR tekstovi Sport Zabava

Koji sport odgovara vašem horoskopskom znaku

POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

Svaki znak zodijaka ima svoje specifičnosti. Ovo važi i kada je u pitanju sport. Sport igra važnu ulogu u našem životu i razvoju, bilo da volimo da samo pratimo ili da se aktivno bavimo sportom. Neko više voli individualne, a neko timske sportove, u zavisnosti od osobina. Horoskopski znak nam može pomoći da odredimo koji je sport pravi izbor za nas. Neki zodijački znaci više vole izazove u odnosu na ostale, pa vole i da se takmiče u predviđanju rezultata mečeva, a sve informacije o tome na jednom mestu nalaze se na kladionice.tv. U nastavku pogledajte šta zvezde poručuju, koji je sport najboji za vas.

Ovan

Ovnovi su veoma takmičarski nastrojeni. Njima vlada mars, rimski bog rata, koji im donosi borbenost, energičnost i ratobornost. To pripadnike ovog znaka čini sklonima da tragaju za adrenalinom. Osim toga, veoma su uporni i ne odustaju lako. Odgovaraju im sportovi koji zahtevaju snagu, hrabrost i dobar fokus. Stoga su boks, borilačke veštine i takmičarsko trčanje na kratke distance na najbolji sportovi za njih.

Bik

Karakterostična odlika bikova je upravo izdržljivost i istrajnost. Oni važe za glavne hedoniste zodijaka, ali umeju da budu veoma uporni u svojim namerama i aktivnostima. Kako pripadaju grupi zemljanih znakova, vole sportove u kojima postoji kontakt sa zemljom, kao što je fudbal. Bik je znak koji je spor, ali dosledan i postojan. Iako se rezultati možda ne vide na prvu, on ne odustaje, pa zato sportovi gde su istrajnost i snaga važni odgovaraju biku. Takvi sportovi su, na primer, dizanje tegova i bodibilding.

Blizanci

Blizanci važe za znak koji je spretan i precizan u radu sa detaljima. Zato im odgovaraju sportovi koji zahtevaju dobru koordinaciju između očiju i ruku. Ljudi rođeni u ovom znaku veoma su društveni i komunikativni. Kako je blizanac dvojni znak, bilo da se bavi indvidualnim ili timskim sportom, snalazi se kao na svom terenu. Idealni sportovi za njih su stoni tenis, odbojka i kriket.

Rak

Ako bismo trebali da izaberemo jedan znak kome sportovi najmanje idu od ruke, to bi bio rak. Mars, planeta od koje zavisi naš sportski duh, je u raku u padu, pa rakovi nisu posebno takmičarski nastrojeni. Sport je za rakove vid opuštanja i emocionalnog rasterećenja, pa će im najviše prijati joga ili pak jedrenje na dasci. Generalno im odgovaraju svi sportovi koji im omogućavaju da oslobode svoju energiju i opuste um.

Lav

Lavovi vole da budu u centru pažnje, pa takve sportove i najviše vole. Uživaju u individualnim sportovima gde lako mogu da dođu do izražaja, a ukoliko se odluče za timski sport, to je obično zato što oni lično mogu imati benefit od toga. Košarka, golf ili surfovanje smatraju se najboljim sportovima za lavove.

Devica

Device vole sport prvenstveno zbog toga što je koristan za zdravlje. Često ih možete videti kako trče ili vezbaju na otvorenom. Ovi znaci su veoma usredsređeni, imaju izuzetno dobru koncentraciju i uvek teže savršenstvu, pa to važi i za sport. Najbolji sportovi za njih su rukomet, moto trke i kriket.

Vaga

Kada su vage u pitanju, sport nije nešto što ih posebno privlači i ne shvataju ga ozbiljno kao neki drugi znaci. Privlače ih netakmičarski i neagresivni sportovi, jer i sami nemaju izraženu takmičarku energiju. Više vole da gledaju nego da se sami bave sportom, a ono što ih najviše privlači je gimnastika, klizanje na ledu i mačevanje.

Škorpija

Škorpije nisu posebno lude za sportom, ali ih privlače ekstremni izazovi snage i vole da se dokazuju. Intenzitet i prodornost su reči koje ih najbolje opisuju i vole da idu do krajnjih granica izdržljivosti, da testiraju granice. Sportovi koje smatraju najinteresantnijim su planinarenje, rafting i ronjenje.

Strelac

Kao što im sam naziv kaže, strelčevi vole da gađaju u metu. Spretni su i energični. Fascinira ih streljaštvo. Kako su veseli i društveni po prirodi, uživaju u timskim sportovima. Strelčevi važe i za velike ljubitelje životinja, kao i za ljude koji vole slobodu, otvoren prostor i velika prostranstva,  pa bi se dobro snašli u polou.

Jarac

Jarčevi, kao jedan od rogatih znakova, cene izdržljivost i snagu. Za njih važi da su takmičarski nastrojeni, ali i usmereni na sebe, pa vole da postavljaju izazove i obaraju sopstvene rekorde. Preferiraju maratonske trke, šah i hokej.

Vodolija

Vodolije vole sve što je neobično i jedinstveno. Vole da budu aktivni i uživaju u vanjskim sportovima. Veoma su energični, vole orignialnost i slobodu, pa im odgovaraju biciklizam, paraglajding i bandži džamping.

Ribe

Kao pripadnici vodenih znakova, ribe uživaju u vodenim sportovima. Veoma su osećajni, pa preferiraju neagresivne sportove koji zahtevaju koordinaciju tela i uma. Odgovaraju im plivanje, ronjenje i surfovanje.

Dodaj komentar