Politika

Koalicija „Dr Nenad Ristović – POBEDA ZA NAŠ GRAD“ otpočela predizbornu kampanju u Vražogrncu i Trnavcu (VIDEO)

“ Imamo zajednički cilj – da na lokalne izbore 23. aprila ove godine izađemo i suprotstavimo se onima koji urušavaju Zaječar i okolna sela. Kampanju smo otpočeli u jednom od većih sela zaječarske opštine, u Vražogrncu, a nosilac liste I kandidat za gradonačelnika dr Nenad Ristović tom prilikom je istakao da se politike ne bi ni prihvatio da se u Zaječaru bar malo bolje živi“, navodi se u saopštenju koalicije  „Dr Nenad Ristović – POBEDA ZA NAŠ GRAD“ .

saopštenje pobeda za naš grad

Ristović je poručio da svako selo u zaječarskom okrugu mora ponovo postati mesto gde stanuje život. Za to je neophodan jedan zajednički cilj – da napokon prestane propadanje grada i ljudima budu vraćene vera i nada, da se može živeti bolje.

“ Kad imate poverenje u mene da vam lečim najmilije, onda u ovo u šta sam se upustio ne bih ušao da nije vas. Mi smo napravili program koji se zove POBEDA ZA NAŠ GRAD:

jesmo mi članovi različitih stranaka, ali to u ovom trenutku nije tako važno. Najbitnije je da nam naša deca trenutno odlaze iz grada, svoje unučiće sve češće gledamo preko Skajpa.

Pitam vas sada…DA LI POSTOJI TRENUTNO NEKO JAČI OD NAS?

NE POSTOJI!!!

Nas ne pokreće interes, već je naš jedini put da pokrenemo naš grad.Svi mi radimo neke druge poslove od kojih živimo. A ovim samo želimo da poručimo svima njima…da nam se sklone s puta, jer nas jedini put je da pokrenemo ovaj grad. Da svi koji su uopropastili, razorili grad i budžet mopraju da odgovaraju.

Ako misli da jedna stranka iza koje se kriju može da učini nešto..NE MOŽE…zašto to što znaju nisu uradili dok su bili na vlasti u proteklih nekoliko godina“, poručio je Ristović na tribini u Vražogrncu.

U okviru predizborne kampanje predstavnici koalicije „Dr Nenad Ristović – POBEDA ZA NAŠ GRAD“ obišli su i selo Trnavac i razgovarali sa meštanima.

Pogledajte prilog „Online televizije“!

 

Dodaj komentar