Društvo Kultura Politika

KO JE OVDE KRIV: Press služba zaječarskog pozorišta zatražila od medija povlačenje vesti o visini cene ulaznica za „Zoranove dane“

POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

Vest o tome da su članovi Organizacionog odbora 27. Festivala „Dani Zorana Radmilovića“ na drugom zasedanju održanom jutros u 9 sati doneli odluku o utvrđivanju cene pojedinačne karte za predstojeći festival objavili smo OVDE.

I KULTURA KOŠTA: Cena pojedinačne ulaznice za 27. Festival „Dani Zorana Radmilovića“ skuplja od prošlogodišnje, a evo i za koliko…

Samo pola sata po objavljivanju teksta na portalu „Zaječar online“ iz press službe zaječarskog pozorišta stigao nam je ovakav mejl:

Da ne bude zabune, saoptenje nakon održane sednice Organizacionog odbora 27. Festivala „Dani Zorana Radmilovića“ preneli smo gotovo od reči do reči…

Iskreno govoreći verujemo da do greške ne bi ni došlo da smo bili u prilici da pomenutoj sednici Odbora prisustvujemo i lično.

Međutim, s obzirom da nam već dva puta (slučajno ili namerno) mejlovi poslati iz press službe Gradske uprave Zaječar, a u vezi sa sednicama OO 27. Zoranovih dana stižu po otpočinjaju konferencija za štampu , informacije o tome šta je na zasedanjima rečeno dobijamo isključivo preko press službe pozorišta.

Da ne bude zabune…

Za navedeni tekst o ceni ulaznica uradićemo ispravku, onog trenutka kada nam bude prosleđen celokupan materijal sa sednice Organizacionog odbora 27. Festivala Zoranovih dana, kako bismo isti mogli sami da sastavimo.

U tom slučaju mesta za greške svakako neće biti, a građani će usput dobiti i informacije koje stnam nisu dostavljene, kao što su na primer:

  • Koja je kalkulacija troškova za svaku selektovanu predstvau pojedinačno za 27. Festival „Zoranovih dana“?
  • Kolika je ove godine visina nagrade za „Zoranov brk“, a kolika za najboljeg glumca na festivalu?
  • Koliko će novca biti utrošeno za štampu, plakate, program i reklamni materijal?
  • Koliko je novca predviđeno ove godine na ime ostalih troškova (okrugli sto, troškovi honorara za selektora festivala, troškovi honorare za voditelje programa, troškovi za promocije, prevoz i ostali nepredviđeni troškovi)?
  • Kao i to KO SU OVE GODINE ČLANOVI ŽIRIJA 27. Festivala u Zoranovu čast?

U iščekivanju povratnog mejla,

Srdačan pozdrav!

Redakcija portala „Zaječar online“

1 komentar

  • ko je pa taj minić!!!koju on kulturu moze da na donese?mali poltornčić koji samo zna da juri sojke po spratu..eh upravo upravo!!!!gde ce vamn biti kraj…kako vas bre nije sramota vise?ne znate ni sta radite..ni cenu karte ne umete da odredite..pa kada ste ppozvali dinastiju đuričić u pomoć pozovite sada jos nekog,,,sa ulice da vam odredi cenu..koji ste vi dijabole!!!!!sram da vas bude…djubre

Dodaj komentar