Kultura

I KULTURA KOŠTA: Cena pojedinačne ulaznice za 27. Festival „Dani Zorana Radmilovića“ skuplja od prošlogodišnje, a evo i za koliko…

POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

Organizacioni odbor 27. Festivala „Dani Zorana Radmilovića“ utvrdio je  cenu pojedinačne karte za predstojeći Festival u iznosu od 600 dinara.

Na današnjoj sednici Organizacionog odbora 27. Festivala „Dani Zorana Radmilovića“ kojom je predsedavao zamenik predsednika OO Marko Minić utvrđena je i cena  pojedinačne ulaznice za 1. Festival malih pozorišnih formi u iznosu od 150 dinara.

Ovaj Festival biće održan u Domu kulture u Kotlujevcu od 15. do 20.oktobra 2018.godine u okviru pratećeg programa „Dana Zorana Radmilovića“.

Organizacioni odbor usvojio je i finansijski plan 27.Festivala „Dani Zorana Radmilovića“.

  • Za organizaciju manifestacije  planirano je 6.162.000,00 dinara, od čega iz budžeta grada 3.502.000 dinara,
  • a ostala sredstva obezbedila bi se od prodaje karata,
  • iz Ministarstva kulture i informisanja Vlade Republike Srbije, kao i od sponzorstva i donacija.

Iz budžeta grada ove godine, kažu organizatori, biće opredeljeno za oko pola miliona dinara manje para nego prošle godine, ali je zato celokupan Festival „skuplji“ za oko 1.300.000 DINARA. (Više o tome pisali smo OVDE)

Samo za selektovane predstave kojih je tokom prošlogodišnjih „Zoranovih dana“ bilo 10, troškovi su iznosili 2.483.000 dinara, a ove godine je iz budžeta grada izdvojeno 3.500.000 miliona dinara.

Ne sumnjamo da će i sadržaj programa u tom slučaju biti kvalitetniji!

DOBRODOŠLI NA „ZORANOVE DANE“

Dodaj komentar