FOTO: Timok press

Dužnost policije je da štiti građane, a dužnost profesora da nečemu nauči đake. I umesto da rade svoj posao, kako prenosi Blic, jedan profesor i policijski službenici dilovali su drogu deci.

Hapšenje u Majdanpeku R. S. (1966), S. I. (1966), D. M. (1973), kao i policijskih službenika A. Đ. (1964) i M. Đ. (1988) iz Majdanpeka, izazvalo je veliku buru u javnosti.

Oni se terete za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Sem droge i novca stečenog dilovanjem iste, kod osumnjičenih su pronađeni i digitalna vagica za precizno merenje, kao i mobilni telefoni.

Policija je u automobilu M. Đ. pronašla 326 grama marihuane, dok je u stanu R. S. pronađeno oko 40 grama ove droge, digitalna vagica za precizno merenje, kao i novac za koji se sumnja da je stečen od prodaje narkotika.

Njih petorica se sumnjiče da su na području Majdanpeka prodavali drogu. Osumnjičenima je, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Negotinu, određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni ovom tužilaštvu.

Među uhapšenima su bivši načelnik policijske stanice u Majdampeku A. Đ., njegov sin M. Đ., takođe policajac, u čijem je „bmw“-u pronađena droga.

Zajedno sa ovom trojicom su uhapšeni i D. M., navodno profesor u srednjoj školi, a sa njima je uhapšen i S. I. koji je narkotike prodavao.

U ovoj akciji hapšenja učestvovala je i grupa za suzbijanje narkomanije PU Bor i PS Kladovo.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here