fbpx
Sport

Kik boks revija pod nazivom „Trofej Zaječara – Borba u ringu, ne na ulici“

Po prvi put u organizaciji Kik boks kluba „019 Fight Team-a“, u subotu, 13. februara od 18 časova, u Hali sportova na Kraljevici, biće održana Kik boks revija pod nazivom „Trofej Zaječara – Borba u ringu, ne na ulici“.

Cilj ove revije je usmeravanje mladih na bavljenje sportom, smanjenje nasilja na ulici i kanalisanje viška energije kroz sport, u ovom slučaju kroz Kik boks.

-Želimo da promovišemo ovaj sport u našem gradu i pokušamo da što više mladih ljudi aktiviramo i da kod mladih stvorimo svest o važnosti bavljenja sportom, a pogotovu borilačkim sportovima i veštinama, jer takve veštine izgradjuju jake ličnosti, uče poštenju i poštovanju, kažu organizatori revije.

Na reviji će se predstaviti 32 borca iz Loznice, Negotina, Majdanpeka, Niša, Kosovske Mitrovice, Beograda i Zaječara, kao i 4 borca iz republike Makedonije, što ovu reviju čini turnirom internacionalnog karaktera.
Očekuje se 16 odličnih borbi, žestokih duela, fer i korektno sudjenje, poštovanje izmedju boraca, kao i dobra i vatrena atmosfera na tribinama.
Takodje, na reviji će se odigrati i nekoliko mečeva mladjih kategorija, muških i ženskih parova, nekoliko internacionalnih mečeva sa protivnicima iz republike Makedonije, kao i mečevi u kojima će publika gledati i bodriti domaće borce, pogotovu momke iz Zaječara, koji su i domaćini ove revije.

Organizatori pozivaju sve ljubitelje borilačkih sportova i veština da dodju u subotu, 13. februara od 18 sati u Halu sportova na Kraljevici i da svojim prisustvom uveličaju ovaj dogadjaj.

Cena ulaznice je 150 dinara

Pokrovitelj je Grad Zaječar, a sponzori revije su Cafe Fresh, Viva, Restoran Beba, Cafe 54, Night club 54, Sebastien menjačnica, Domino club, Agro M i Simple Štamparija.

Dodaj komentar