fbpx

Karavan omladinskog preduzetništva stiže u Zaječar

Preporuka:

Kladovo: Pijan za vreme policijskog časa upravljao vozilom

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kladovu podneli su prekršajnu prijavu protiv šezdesetdvogodišnjeg muškarca iz Kladova, zbog sumnje da je...

Prva žrtva virusa korona u Nišu, preminula doktorka

Da je u utorak popodne na niškoj Infektivnoj klinici preminula žena iz Niša stara 60 godina koja je bila...

Novo radno vreme prodavnica zbog produžetka policijskog časa

Zbog produžetka zabrane izlaska na ulice u periodu od 17 časova do pet časova narednog dana, došlo je i...
- Reklama -

Regionalna privredna komora Zaječar, Privredna komora Srbije i Privredni forum mladih, uz podršku Ministarstva privrede Republike Srbije, u četvrtak, 16. juna organizuju „Karavan omladinskog preduzetništva – Privredni forum mladih 2016“.

Cilj „Karavana omladinskog preduzetništva – Privredni forum mladih 2016“ je da se mladi širom teritorije Republike Srbije u „Godini preduzetništva“ edukativnim i informativnim programom upoznaju sa mogućnostima i izazovima osnivanja i uspešnog vođenja sopstvenih preduzeća, što će omogućiti otvaranje novih radnih mesta, smanjiti njihovu nezaposlenost i doprineti jačanju privrede Srbije.

Kako je planirano, otvaranje skupa zakazano je za 12 časova, nakon čega će uslediti panel diskusija „Preduzetništvo mladih kao razvojni potencijal Srbije“. U okviru skupa biće održana i radionica „Od ideje do realizacije-kako napisati projekat i biznis plan (osnovne informacije)“, na kojoj će govoriti Zoran Aleksić iz Regionalnog centra za održivi razvoj i razvoj preduzetništva „Timok“ Zaječar.

„Karavan omladinskog preduzetništva – Privredni forum mladih 2016“ biće održan u velikoj sali Regionalne privredne komore u Zaječaru, a početak je zakazan za 12 sati.

Izvor: radiomagnum.rs

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: