fbpx
Društvo

“Kanda kodža i Nebojša” 21. avgusta u Omladinskom centru

foto: facebook.com/rocknrollerpromotion/photos/

Jedan od ključnih bendova alternativne rok scene regiona – Kanda, kodža i Nebojša nastupiće u Zaječaru u subotu, 21. avgusta, od 21 sat u bašti Omladinskog centra. Biće ovo njihov prvi samostalni koncert u gradu na Timoku posle skoro punih deset godina.

Koncert će biti sastavljen od sjajnih prepoznatljivih hitova benda, ali i novih singlova, a mesto održavanja koncerta je Omladinski centar. KKN oformljeni u osvit raspada SFRJ, sada već davne 1991. godine, proslaviće ovom prilikom svoj trideseti rođendan sa zaječarskom publikom.

Već rana pobeda na takmičenju neafirmisanih grupa Paliluska olimpijada kulture 1992. godine, bio je nagoveštaj velikog talenta, a nekoliko nagrada za najbolji album godine tokom dvehiljaditih doprinele su konačnoj afirmaciji benda i kod najšire publike. Tokom prethodne tri decenije, Kanda, kodža i Nebojša su odsvirali blizu 1000 koncerata, objavili 9 studijskih albuma i opstali zahvaljujući pre svega svojoj iskrenosti i istrajnosti. Bend je zasluženo stekao status predvodnika roka naših prostora, a njihov opstanak na sceni i popularnost koja sa svakim novim albumom sve više raste, samo potvrđuju njihovu veličinu.

Kanda Kodža i Nebojša danas važe za jedan od najusviranijih bendova u regionu. Njihov zvuk je bolji nego ikada, a energija na njihovim koncertima jača nego ranije.

Ulaznice za zaječarski koncert su u prodaji i mogu se kupiti u Omladinskom centru po promotivnoj ceni od 600 dinara, za 50 najbržih fanova. Nakon toga, redovna tj. pretprodajna cena će biti 700 dinara, a na dan koncerta 800, ukoliko se ulaznice ne rasprodaju ranije.

Dodaj komentar