Društvo

Kancelarija za mlade poziva na jesenji kamp u Sremskim Karlovcima

foto: zajecar.info
POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

Kancelarija za mlade grada Zaječara poziva mlade da se prijave za jesenji kamp za mlade sa rurala, koji će biti održan od 17. do 21. oktobra 2022. godine u ekološkom centru Radulovački u Sremskim Karlovcima.

Cilj ove obuke je da mladi na jedan ekološko prihvatljiv način dobiju osnovna znanja o proizvodnji električne energije i time izgrade vlastite kapacitete kako bi u daljim koracima razvili praktične veštine koje će im biti od pomoći u samostalnoj izradi i primeni obnovljivih izvora energije fokusirajući se na solarnu energiju i primenu iste u njihovim zajednicama.

Nakon obuke, učesnicima će na raspolaganju pet mini solarnih elektrana kao vid podrške za relazaciju obnovljivih izvora energije u njihovim lokanim zajednicama.

Kamp se organizuje u okviru GIZ-ovih projekata „Perspektive za mlade u ruralnim sredinama u Srbiji“ i „Promocija obnovljivih izvora energije i energetske efikasnosti“.

Kako bi osigurali svoje učešće na radionici „Solarnog kampa za mlade lidere“ od 17. do 21. oktobra, popunjen formular treba poslati na email adresu youth-rs@giz.de.

Prijave su otvorene do 02. oktobra 2022.

Subject maila: Prijava za radionicu „Solarni kamp za mlade lidere”.

Kontakt telefon: 062/805 44 66.

Obrazac prijave se nalazi na sajtu grada www.zajecar.info u odeljku MLADI.

Dodaj komentar