fbpx
Društvo

JKP „Vodovod” Zaječar: U toku slanje opomena pred isključenje

FOTO: zajecaronline.com

JKP „Vodovod” Zaječar obaveštava sve korisnike da je u toku slanje opomena pred isključenje svim neredovnim platišama računa za pružene komunalne usluge.

Nakon slanja opomena, JKP „Vodovod” Zaječar će krenuti sa isključenjima sa vodovodne mreže svih korisnika čije je dugovanje prema ovom preduzeću veće od 50.000,00 dinara u skladu sa Zakonom o komunalnim delatnostima.

„Pozivamo naše korisnike koji imaju dugovanja da u roku od 15 dana od dana prijema opomene dođu na blagajnu JKP ’Vodovod’ Zaječar i izmire račune kako bi izbegli isključenje i dodatne troškove ponovnog priključenja”, navodi se u saopštenju JKP „Vodovod” Zaječar.

Dugovanje može da se izmiri i putem reprograma duga na više mesečnih rata. Više informacija o reprogramiranju dugovanja možete dobiti na blagajni zaječarskog „Vodovoda” ili na kontakt telefon 019/422-041.

„Takođe, obaveštavamo korisnike koji su za vreme trajanja vanrednog stanja privremeno priključeni na vodovodnu mrežu, ukoliko ne izmire svoja dugovanja ili ne zaključe sporazum o reprogramu duga za izmirivanje obaveza na više mesečnih rata u roku od 15 dana od dana obaveštenja, ponovo će im se obavustaviti usluga vodosnabdevanja”, dodaje se u saopštenju JKP „Vodovod” Zaječar.

Dodaj komentar