Politika

Jaka Srbija: Krećemo u sakupljanje potpisa odbornika za razrešenje Predsednika Skupštine i Gradonačelnika Grada Zaječara

POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

Jaka Srbija odlučila je da krene u sakupljanje potpisa odbornika za razrešenje Predsednika Skupštine i Gradonačelnika Grada Zaječara, pošto sve do sada nisu uspeli da ispune obećanja data građanima.

S A O P Š T E NJ E

„Jaka Srbija kreće u sakupljanje potpisa odbornika za razrešenje Predsednika Skupštine Stefana Zankova i Gradonačelnika Velimira Ognjenovića, koji su za samo 2 meseca uspeli da donesu katastrofalne odluke za Grad Zaječar. Jedna od mnogih odluka je i ukidanje besplatnih vrtića. S obzirom na to da su obojica učestvovali u predizbornoj kampanji i to obećali građanima Zaječara, smatramo da su ukidanjem ove odluke prevarili građane i da ukoliko sami ne podnesu ostavke u roku od 48 sati Jaka Srbija će krenuti u sakupljanje potpisa odbornika za njihovo razrešenje. Ne mogu da se varaju građani predizbornim obećanjima i da niko ne snosi odgovornost za to“, ističe član predsednistva i poverenik Jake Srbije za Zaječarski okrug i Grad Zaječar dr Sanela Radisavljević.

Informativna sluzba pokreta „JAKA SRBIJA“

Izvor: tvbest.rs

3 komentara

  • „Jaka Srbija odlučila je da krene u sakupljanje potpisa odbornika za razrešenje Predsednika Skupštine i Gradonačelnika Grada Zaječara, pošto sve do sada nisu uspeli da ispune obećanja data građanima.“

    Ti si Mirkoviću uspeo da ispuniš obećanja data građanima. Sram te bilo.I ti i Ničić treba da se izgubite iz Zaječara,pa malo „usrećujte“ neki drugi grad.Zaječar ostavite već jednom na miru.

  • pravi komentari.sta li trazi ova samozvana doktorka sanela???morala je malo preko pjera da se umuva.i mozda preko jos nekoga.da ga ne imenujemo.hajde bre idite si vec jednom.boska za ruku pa odlazite.vidite da ste dosadni.kakvi bre potpisi???i kakvo bre glasanje???kada ste pa ispunili neko obecanje.???bajke za malu decu.i naucna fantastika.ajde da se rastanemo i da vas vise ne vidimo ni na slici.pokradoste sve bre.

Dodaj komentar