fbpx
Politika

IZMENJEN DNEVNI RED 7.SEDNICE SKUPŠTINE GRADA: Pred odbornicima odluke o povećanju cena vode, komunalija, ukidanju brojnih preduzeća…

Odbornici skupštine grada Zaječara većinom glasova doneli su odluku o izmeni dnevnog reda za 7. sednicu Skupštine grada Zaječara po brojnim pitanjima.

Na današnjoj sednici odbornici će razmatrati Predlog odluke o utvrđivanju prosečnih cena kvadratnog metra nepokretnosti po zonama za utvrđivanje poreza na imovinu za 2018. godinu, Predlog odluke o utvrđivanju koeficijenata za nepokretnosti po zonama i prosečnih cena odgovarajućih nepokretnosti na osnovu kojih je za 2017. godinu utvrđena osnovica poreza na imovinu obveznika koji ne vode poslovne knjige najopremljenoj zoni.

Na današnjoj sednici odbornici će razmatrati Predlog odluke o izmeni odluke o pokretanju postupka likvidacije nad javnim preduzećem za urbanizam i projektovanje predlog, odluke o okončanju postupka likvidacije nad Ustanovom “Centar za kulturu grada Zaječara” u likvidaciji, kao i okončanju postupka likvidacije nad Ustanovom “Gitarijada”.

Odbornici će razmatrati Predlog odluke ukidanju Ustanove “Centar za kulturu i turizam” – CEKIT u Zaječaru, ali i o osnivanju Turističke organizacije grada Zaječara.

Davaće se saglasnost i na ukidanje Pozorišta Timočke krajine Zoran Radmilović.

Ujedno će odbornici davati saglasnost Javno-komunalno stambenom preduzeću Zaječar na cenovnik komunalnih usluga, na cenu toplotne energije, kao i na cenu vode i odvođenje otpadnih voda.

Dodaj komentar