IZMENJEN DNEVNI RED 7.SEDNICE SKUPŠTINE GRADA: Pred odbornicima odluke o povećanju cena vode, komunalija, ukidanju brojnih preduzeća…

0

Odbornici skupštine grada Zaječara većinom glasova doneli su odluku o izmeni dnevnog reda za 7. sednicu Skupštine grada Zaječara po brojnim pitanjima.

Na današnjoj sednici odbornici će razmatrati Predlog odluke o utvrđivanju prosečnih cena kvadratnog metra nepokretnosti po zonama za utvrđivanje poreza na imovinu za 2018. godinu, Predlog odluke o utvrđivanju koeficijenata za nepokretnosti po zonama i prosečnih cena odgovarajućih nepokretnosti na osnovu kojih je za 2017. godinu utvrđena osnovica poreza na imovinu obveznika koji ne vode poslovne knjige najopremljenoj zoni.

R E K L A M A

Na današnjoj sednici odbornici će razmatrati Predlog odluke o izmeni odluke o pokretanju postupka likvidacije nad javnim preduzećem za urbanizam i projektovanje predlog, odluke o okončanju postupka likvidacije nad Ustanovom „Centar za kulturu grada Zaječara“ u likvidaciji, kao i okončanju postupka likvidacije nad Ustanovom „Gitarijada“.

Odbornici će razmatrati Predlog odluke ukidanju Ustanove „Centar za kulturu i turizam“ – CEKIT u Zaječaru, ali i o osnivanju Turističke organizacije grada Zaječara.

Davaće se saglasnost i na ukidanje Pozorišta Timočke krajine Zoran Radmilović.

Ujedno će odbornici davati saglasnost Javno-komunalno stambenom preduzeću Zaječar na cenovnik komunalnih usluga, na cenu toplotne energije, kao i na cenu vode i odvođenje otpadnih voda.

POSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here