fbpx

Izložba radova sa 25. Međunarodne likovne kolonije „Gamzigrad 2018″

Preporuka:

Dnevni horoskop za SREDU – 6. novembar 2019. godine

Mesec u znaku Riba ove srede usporava našu energiju i vuče nas ka krevetu. Niste voljni ni za kakve...

Pretežno sunčano i toplo za ovo doba godine

U Srbiji se danas očekuje pretežno sunčano vreme, uz slab i umeren vetar, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Najniza...

Još jedan protest Borana protiv zagađenja iz RTB-a

Meštani Bora okupiće se u petak 15. novembra ispred generalne direkcije kompanije „Zi Jin“ u Boru u znak protesta...
- Reklama -

U salonu Narodnog muzeja u Pančevu, u utorak 18. juna u 19 sati biće otvorena izložba radova sa 25. Međunarodne likovne kolonije „Gamzigrad 2018“ . Postavka obuhvata 24 slike i jednu skulpturu petnaestoro umetnika iz Srbije, Crne Gore, Makedonije, Bugarske i  Francuske koji su učestvovali na prošlogodišnjoj likovnoj koloniji.

Izložbu će otvoriti Miloš Đuričić, umetnički rukovodilac Narodnog pozorišta Timočke krajine –Centra za kulturu „Zoran Radmilović“.

Ovo je druga izložba radova sa ove kolonije, koja se organizuje van Zaječara. Podsetimo, prva  je otvorena septembra prošle godine u galeriji „Mina Karadžić“ u Loznici, u okviru 85. Vukovog Sabora, najstarije i najmasovnije kulturne manifestacije u Srbiji, čime je ukazana izuzetna čast našoj međunarodnoj koloniji.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -radenković

Najnovije

Festival španskog i latinoameričkog filma u Omladinskom centru Zaječar

U sredu, 13. novembra, u Omladinskom centru biće prikazan španski film "Na razmeni", u okviru festivala španskog i latinoameričkog filma. U okviru programa "Servantes na...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: