fbpx

„ZA“ Beograd: Iz Zaječara kreće oko 1000 građana na SNS skup

Preporuka:

FOTO DANA: Nesavesni Zaječarci doprinose većem zagađenju vazduha

Stalni apeli da se ne pali lišče, poljoprivredni ostaci i strnjike na njivama ili pored puta, kao i otpadni...

Smanjenje cenzusa: Zamazivanje očiju umesto suštinske promene izbornog sistema

Svedoci smo bure u javnosti koju je izazvala informacija da će izborni cenzus biti snižen sa 5% na 3%....

Kod Salaša uhapšene osobe koje su krijumčarile migrante

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru, u saradnji sa graničnom policijom, uhapsili su V. J. (1982), M. M. (1968)...
- Reklama -

Kako je najavio predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić, pristalice i simpatizeri ove stranke održaće skup 19. aprila u Beogradu u okviru kampanje „Budućnost Srbije“, a najavljen je dolazak građana iz cele zemlje. Iz Zaječara će put Beograda danas poći oko 1200 ljudi.

Skup neće početi sve dok ne budu mogli svi da dođu i biće probijena svaka blokada koju pokuša da postavi opozicija da bi sprečila ljude da dođu u Beograd“, najavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Savez za Srbiju saopštio je da će danas 19. aprila evidentirati sve zaposlene u lokalnim samoupravama, koji tog dana budu odsustvovali sa posla zbog prisustva mitingu „Budućnost Srbije“ u Beogradu, kao i sve lokalne funkcionere koji budu organizovali odlazak zaposlenih.

I građanska inicijativa „1 od 5 miliona Zaječar“ izdala je juče saopštenje u kome tvrdi da seu Gradskoj upravi u Zaječaru, ali i u javnim preduzećima i ustanovama vrši veliki pritisak na zaposlene kako bi protivno svojoj volji prisustvovali današnjem mitingu Srpske napredne stranke.

Kako je najavljeno program će početi u 16 sati koncertom Ace Luksa, u 17 sati nastupiće Riblja čorbe, a u 18 časova i miting na kome će na kraju govoriti Aleksandar Vučić, nakon čijeg obraćanja će biti koncert Olivera Mandića.

Iz Zaječara put Beograda danas u 11 časova kreće oko 20-ak autobusa sa nekoliko lokacija.

Zaposleni u Gradskoj upravi i brojnim javnim preduzećima, ustanovama i organizacijama koje se finansiraju iz budžeta danas će kako je najavljeno masovno prisustvovati „seminarima“, te iz pomenutog razloga mnogi od njih neće biti na svojim radnim mestima.

Pratite Facebook stranicu „Zaječar online“, prenosićemo odlazak na miting iz Zaječara uživo!

- Reklama -

1 KOMENTAR

  1. pa zna se ko su organizatori-Milan Stanković,Zankov,Bane Videnović,Đoša,Marina Stefanović,Biljana Bubanja,Srdjan Golubović,Valentina Đuričić ,Đuričić pozoristance i ostali rukovodeći organi JP

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -
- Reklama -radenković

Najnovije

Četvrtkom za knjaževačke đake besplatno skijanje na Staroj Planini

Turistička organizacija opštine Knjaževac na osnovu ugovora o saradnji između Opštine Knjaževac i JP "Skijališta Srbije" i ove godine organizuje besplatno skijanje četvrtkom za...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: