Društvo Izdvajamo Politika

1 od 5 miliona: U Zaječaru ogroman pritisak na zaposlene u javnim preduzećima da prisustvuju mitingu SNS-a

foto: radiomagnum.rs

U Gradskoj upravi u Zaječaru, ali i u javnim preduzećima i ustanovama vrši se veliki pritisak na zaposlene kako bi protivno svojoj volji prisustvovali mitingu Srpske napredne stranke u petak 19. aprila u Beogradu, navodi se u saopštenju građanske inicijative „Zaječar 1 od 5 miliona“.

Oni postavljaju javno pitanje „Da li je posao direktora javnih preduzeća i ustanova kao i najviših funkcionera Gradske uprave da organizuju posao i pruže dobre usluge građanima, ili da pod prisilom pune autobuse za partijske mitinge?“.

Aktivisti građanske inicijative „Zaječar 1 od 5 miliona“ i „Asocijacije slobodnih odbornika“ u petak će, kako najavljuju u saopštenju, evidentirati zaposlene u javnim preduzećima i ustanovama koji su tog dana napustili radno mesto i organizovanim autobusima otišli na miting SNS-a.

„Pozivamo sve sugrađane da odbiju odlazak na miting pod prisilom i obavezujemo se da ćemo svakom pružiti besplatnu pravnu pomoć ukoliko se vlast usudi da ti ljudi snose bilo kakve posledice“, dodaju u saopštenju.

4 komentara

  • da li je ovo MOGUĆE : uslužni centar desetkovan..stranke se VRAĆAJU !!! matična služba NE RADI!!! samo jedan dezuran.ŠEFICA I NAČELNICA NAREDILE da se stranke vraćaju uz obrazloženje da su ostali na SEMINARU!!!! urbanizam ne RADI!!! svi su na SEMINARU!!!! u GUZ-U sve otislo u ……. . NEVEROVATNO šta se radi !!! RASPAD sistema!!!Svi za Beograd…..SEMINAR U 18.ČASOVA!!!!!! bravo za boška,baneta,sunčicu,marinu jednu i drugu,milana,srdjana,djošu,zankova i ostele prodane duse!!!!tako se vodi grad!!!!

Dodaj komentar