fbpx

Ivica Dačić: Naša predizborna kampanja je bila sve ono što smo mi do sada uradili

Preporuka:

Dve nove „Škode“ za Zdravstveni centar Zaječar

Zdravstveni centar Zaječar će putem javne nabavke male vrednosti koja je pokrenuta decembra 2019. godine, nabaviti dva nova putnička...

CK Zaječar: Starost nije prepreka za druženje i nova znanja

U okviru Programa brige o starima Crvenog krsta Srbije, tokom januara 2020. godine započeo je sa radom Klub 65+....

Irish Stew u zaječarskom Omladinskom centru

Krajem tekuće radne nedelje, bend Irish Stew of Sindidun održaće koncert u Zaječaru povodom turneje kojom proslavlja 15 godina...
- Reklama -

Juče je u prisustvu velikog broja pristalica i simpatizera održana predizborna konvencija koalicije SPS-JS Ivica Dačić- Dragan Marković Palma.

U velikoj sali SPS-a  održana je predizborna konvencija ove koalicije. Pored mnogobrojnih gostiju, predsednka opštinskih odbora Sokobanje, Knjaževca i Boljevca, konvenci je prisustvovao i Nikola Šainović.

Prisutnima se najpre obratio Dr Mirko Nikolić, predsednik GO SPS-a Zaječar i kandidat za narodnog poslanika u Republičkom parlamentu, koji se prisutnima zahvalio na podršci i tome što su došli u ovolikom broju. Nakon kratkog uvodnog govora, Dr Mirko Nikolić je dao reč Draganu Markoviću Palmi, predsedniku Jedinstvene Srbije.

Dragan Marković Palma je u svom obraćanju naglasio da je ova koalicija koja je oformljena pre nekoliko godina, koalicija koja je Srbiju uvela u bezvizni režim, i da je to koalicija koja ne daje prazna obećanja. Kako je rekao, ovo je koalicija koja ima konkretne rezultate iza sebe, a dokaz tome je Jagodina. On je pozvao sve prisutne da mu ne veruju na reč, već da dođu u Jagodinu i da se sami uvere. ” To su konkretni rezultati” – rekao je Palma.

Nakon Dragana Markovića, reč je dobio i lider koalicije SPS-JS, i ministar u vladi Republike Srbije, Ivica Dačić. Njegovo obraćanje je propraćeno burnim aplauzom prisutnih simpatizera.

“Nama nije potrebna predizborna kampanja, naročito nama koji smo toliko godina na političkoj sceni Srbije, i sada treba da se predstavljamo građanima, kao da oni do sada nisu mogli da vide kakvi smo i šta smo uradili. Naša predizborna kampanje je bila sve ono što smo mi do sada uradili, i što se mene lično tiče, i sve ono što sam ja lično uradio tokom svih ovih godina, i nemam nameru da bilo šta u predizbornoj kampanji ulepšavam i lažem” – rekao je Dačić u obraćanju.

On je naglasio takođe da je stavljanjem Joške Broza na koalicionu listu želeo ukaže na to, da je za vreme Tita bilo mnogo dobrih stvari i vrednosti koje bi i sada mogle da se primene.

Važnost ovih izbora svima jasna, i na ovim izborima se ne glasa za Ivicu Dačića da li će biti ministar, premijer ili nešto drugo, to je potpuno nebitno, na ovim izborima se glasa za svakog građanina posebno, za svakoga od nas, jer od toga zavisi u kojem će pravcu i kako ići država Srbija, zaključio je Dačić.

Izvor: istocnevesti.com

 

 

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: