Društvo

Istočna Srbija na Sajmu turizma u Krajovi

raris
POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

U Krajovi, Rumunija se od 8. do 10. marta održava medjunarodni sajam turizma. Ove godine je RARIS – Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije, pripremio veliku prezentaciju našeg regiona.

Na pomenutom sajmu zajednički će se predstaviti osam sertifikovanih partnera Regionalnog brenda istočne Srbije Balcanica Superior (Hotel „Albo“, „Timomed“, „Adonis“, Etno selo „Gostoljublje“, „Župan apartmani“, „Frutimo“, „Vinarije Raj i Matalj“, „Atrijum apartmani“, Pivnica “C’est La Vie” i hotel „Stara planina“; Turističke organizacije Negotina, Kladova i Donjeg Milanovca; kao i Felix Romuliana i Lepenski Vir).

“ Ovogodišnji nastup je dugo pripreman i prezentacija će biti kombinacija savremenih digitalnih načina promocije (web, foto, video, društvene mreže) sa tradicionalnim metodama (nagradne igre, prezentacije, B2B susreti, brošure, plakati)“, navode u RARIS-u.

Visit East Serbia je i naziv istoimene regionalne turističke platforme istočne Srbije koja se sastoji od: Web sajta, Facebook strane, Instagram naloga i YouTube kanala.

Dodaj komentar