Društvo Izdvajamo

Humani Zaječarci donirali novac za malog Bogdana

POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

Organizatori Pub Quiza donirali su sredstva od kotizacije učesnika za troškove boravka malog Bogdana Gicovića i njegove mame u Turskoj.

Pomoću kutije za donacije postavljene u marketu Aman, i zahvaljujući organizatorima Pub Quiza u Omladinskom centru, koji svakog drugog četvrtka volonterski organizuju ovaj kviz i koji su donirali sredstva od kotizacije učesnika, sakupljeno je 65.235 dinara, kažu u Fondaciji iskorak.

„Fondacija Iskorak, koja je začetnik akcije prikupljanja novca za Bogdana Gicovića i na čiju su inicijativu već organizovani humanitarni događaji za pomoć ovom mladom dečaku,  zahvaljuje se svim Zaječarcima koji su učestvovali u ovim humanitarnim akcijama, a posebno organizatorima Pub Quiza i upravi marketa Aman na ovom nesebičnom gestu“.

Prema njihovim rečima sav prikupljeni novac biće iskorišćen u svrhu lečenja i boravka Bogdana Gicovića u Turskoj, gde se on na klinici Acibadem bori sa tumorom na maloj karlici.

Podsećamo, Bogdan je sa majkom Marinom otputovao u Tursku 24. februara, jer je lečenje u toj zemlji bilo jedino rešenje da ovaj mališan preživi.

Svi koji žele da pomognu Bogdanu mogu novac uplatiti na tekući račun u Raiffeisen banci:

Bogdan Gicović, 265-0000005399899-86

Uplata je takođe moguća i putem deviznog računa:

Molimo vas da platite prema uputstvima datim u nastavku:

57A: Account with institution (Banka korisnika sredstava): RZBSRSBG, RAIFFEISEN BANKA AD, BEOGRAD, RS

59: Beneficiary customer (Korisnik sredstava, osoba ka kojoj su sredstva upućena): RS35265090000000007341, BOGDAN GICOVIĆ, PLITVIČKA 2, ZAJEČAR, REPUBLIKA SRBIJA

Bogdanova porodica se unapred zahvaljuje svim ljudima velikog srca koji će pomoći Bogdanu da što pre ozdravi.

Dodaj komentar