fbpx

HAPŠENJE: Nezakonito ustrelio divlju svinju i srndaća kod Malog izvora nadomak Boljevca

Preporuka:

24. zimski uspon na Trem

Planinarski klub Železničar iz Niša, organizuje republičku planinarsku akciju sa usponom na najviši vrh Suve planine –Trem (1810 mnv). Program...

Za promovisanje Gitarijade u Užicu Zaječar plaća 4 miliona dinara

Za promovisanje koncerta "Promo Gitarijada" koji bi trebalo da bude organizovan u Užicu Grad Zaječar platiće skoro 4 miliona...

Predavanja iz prve pomoći za zaječarske penzionere

U Klubu starih 65+, u Krfskoj ulici u Zaječaru, u okviru programa Briga o starima Crvenog krsta Srbije, u...
- Reklama -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boljevcu, po nalogu višeg javnog tužioca u Zaječaru, odredili su meru zadržavanja do 48 sati Lj. L. (1976) iz Boljevca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i nezakonit lov.

Sumnja se da je on, sa još dvojicom muškaraca, starosti 36 i 33 godina, na području Malog Izvora, opština Boljevac, nezakonito odstrelio divlju svinju i srndaća. Policija je kod osumnjičenog pronašla lovačku pušku, lovački karabin i pripadajuću municiju u ilegalnom posedu koje je, kako se sumnja, koristio u nezakonitom lovu.

Lj. L. je, uz krivičnu prijavu, priveden tužiocu u Zaječaru.

Takođe, po nalogu nadležnog tužioca, policija će protiv dvojice muškaraca podneti krivične prijave u redovnom postupku, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nezakonit lov.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: