Hronika

Hapšenja u Zaječaru i Boru zbog droge

Zbog proizvodnje i preprodavanja marihuane, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru uhapsili su četiri osobe. U Boru je uhapšena jedna osoba.

U Zaječaru su uhapšeni V.I. (1990.), D.R. (1991.), A.M. (1994.) i N.L. (1993.) iz Zaječara, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je u iznajmljenom stanu koji koriste V.I. i D.R. pronašla kesu sa 450 grama marihuane, šest paketića sa 79 grama i dve digitalne vagice za precizno merenje, dok je u kući A.M. nađeno oko 345 grama marihuane. Sumnja se da su njih troje i N.L. na području grada Zaječara preprodavali marihuanu.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužiocu u Zaječaru.

Takođe, zbog istog krivičnog dela, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su Z.R. (1979.). Policija je zatekla osumnjičenog dok je u jednom dvorištu obavljao poslove sanacije i tom prilikom mu je u kanti poludisperzije pronašla oko 48 grama spida, a u paklici cigarete i manju količinu marihuane.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden nadležnom tužilaštvu, navodi se u saopštenjima.

Dodaj komentar