fbpx

Grupa rezervnih vojnih starešina Timočkog regiona realizovala u Nišu projekat „Vojno-stručno informativne obuke“

Preporuka:

Gimnazijalci otputovali u Istanbul

Put Istanbula je juče, 18. februara krenula je grupa od 16 učenika, sa dve profesorke iz zaječarske Gimnazije. Oni...

Evropska unija donirala 16,5 miliona evra za razvoj Istočne Srbije

U okviru 42. Međunarodnog sajma turizma na štandu „Donjeg Podunavlja“ upriličena je svečanost dodele 16,5 miliona evra za projekat...

Od početka godine broj saobraćajnih nezgoda povećan za 16 %

Saobraćajni policajci do 23. februara na srpskim putevima sprovešće pojačanu kontrolu učesnika u saobraćaju. Policajci će kontrolisati brzinu kretanja...
- Reklama -

Grupa rezervnih vojnih starešina iz Zaječara, Majdanpeka, Negotina i Sokobanje u utorak, 21. novembra realizovala je projekat „Vojno stručno informativne obuke rezrvnih vojnih starešina“ roda artiljerije u mešovitoj artiljerijskoj brigadi Kopnene vojske u Nišu.

Ciljevi obuke bili su upoznavanje sa novim pristupima u obučavanju, sa mestom, ulogom i zadacima jedinice u borbenom rasporedu.

Grupa rezervnih vojnih starešina upoznata je i sa novim tehničkim i tehnološkim rešenjima u artiljeriskom sistemu, kada su im predočene i specifičnosti, uloga kao i misija rezervnih vojnih starešina u sastavima civilne zaštite.

Ujedno je priređena i praktična demonstracija rada na oruđima, a obuku su organizovali koordinatori rada organizacija Rezervnih vojnih starešina Timočkog regiona.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: